ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: “Καταγγελία” σοκ στον αέρα του Πρωινού – «Η Ρούλα τις έτρωγε από τον Μάνο»

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης 31/5 γνωστή του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και προχώρησε σε μερικές νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, η ίδια κατήγγειλε πως ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα κι εκείνη στη συνέχεια φώναζε την οικογένειά της για να τον δείρουν, ενώ πριν μερικές ώρες ήρθε στο φως και μια νέα αποκάλυψη για το ζευγάρι και την Τζωρτζίνα.

Η αποκάλυψη για Ρούλα – Μάνο

Φαινότανε το πρόβλημα τους. Πολύ ιδιόρρυθμο ζευγάρι. Τσακωμοί, γκρίνιες, φασαρίες… Ο ένας δεν ήθελε τον άλλον, οι γονείς από δω, οι πατριοί από κει. Μια ζωή προβλήματα!

Υπήρχε και σωματική βία;

Βεβαίως! Η Ρούλα τις «έτρωγε» από το… από αυτό το κ@@@@! Απ’ το σύζυγο της, ναι, τον πρώην σύζυγο της. Όχι ότι αυτή ήταν καλύτερη, έτσι; Μάχη γινότανε στο σπίτι. Ο Μάνος χτυπούσε και αυτή ξεσηκωνότανε και φώναζε τη μάνα της και τον πατριό της να τον δίνουνε. Να τον μαλώσουνε.

Εσείς γνωρίζετε κάτι για το βράδυ που αμέσως μετά ήρθε ο θάνατος της Ίριδας;

Έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός, φώναξαν και τη μαμά της και τον πατριό της στο σπίτι, γιατί ήταν πολύ άσχημος αυτός ο τσακωμός. Και από εκεί και πέρα πως χάθηκε αυτό το μωρό; Οι ίδιοι ξέρουν. Το παιδί αυτό άκουσε, αυτό είπαν. Προφανώς κάτι συνέβη και ακούστηκε ότι το παιδί έσκασε από το κλάμα γιατί όντως πρέπει να κλαίγαν τα παιδιά. Όταν γίνονται φασαρίες, τα παιδιά αγριεύουν, εννοείται!

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα – Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο προσκήνιο καθώς το σπίτι του ζευγαριού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη βρίσκεται στο επίκεντρο των Αρχών. Στο σπίτι εισέβαλλαν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, ενώ παράλληλά μήνυσαν το ζευγάρι για κλοπή και υπεξαίρεση.

Ωστόσο τα ασφαλιστικά μέτρα για τα κλειδιά απορρίφθηκαν, ενώ ο Μάνος καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου (δείτε εδώ λεπτομέρειες).

Σύμφωνα με έναν εκ των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς, οι κληρονόμοι της έκαναν αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να πάρουν τα κλειδιά και να μπουν νόμιμα στο σπίτι, ωστόσο η αίτηση απορρίφθηκε από την Εισαγγελία.

Την ίδια ώρα η 33χρονη, δια στόματος του δικηγόρους της κάνει λόγο για παράνομη εισβολή στο σπίτι που έμενε η οικογένεια με τα τρία παιδάκια.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

13 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

21 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

23 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

23 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

1 ημέρα ago