ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Βόμβα» από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα, τι ζητά – Στην ανακρίτρια η τσάντα της Τζωρτζίνας [βίντεο]

Πάτρα: Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή και ο Μάνος Δασκαλάκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα ζητά να γίνει έρευνα για το αν ο θάνατος της Μαλένας προκλήθηκε από τοξική ουσία, όπως της Τζωρτζίνας, προτείνοντας την εκταφή του κοριτσιού.

Πρόκειται για την ιατροδικαστή που έβαλε την υπογραφή της, στην εξέταση που έγινε στη σορό της Μαλένας το 2019, όταν το μόλις 3,5 ετών κορίτσι, πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

«Η κυρία Τσάκωνα ανέφερε στην τωρινή της κατάθεση πως υπό το νέο πρίσμα ιατροδικαστής ανέφερε στην τωρινή της κατάθεσή πως κρίνεται αναγκαίο να διερευνηθεί διεξοδικά αν ο θάνατος της Μαλένας είναι δολοφονία, προτείνοντας να γίνει εκταφή του κοριτσιού για λήψη όχι μόνο τριχών αλλά και μυελού των οστών προκειμένου να διαπιστωθεί αν και ο θάνατος της προκλήθηκε από τοξική ουσία» είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο χθεσινό κεντρικό δελτίο του MEGA.

Υπενθυμίζεται πως ήδη γίνεται τοξικολογική εξέταση στα όργανα του παιδιού, στο εργαστήριο τοξικολογίας του Αριστοτελείου και τα αποτελέσματα αναμένονται στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια, τις επόμενες ημέρες.

Πεταλιοί: Έχουν μπει στο μάτι του Μπιλ Γκέιτς; – Η άγνωστη «ναυμαχία» των εφοπλιστών για τις ελληνικές Μαλδίβες

«Υπάρχει μία που είναι σε εξέλιξη. Ας περιμένουμε να δούμε από εκεί αν γίνει κάτι. Αν τα αποτελέσματα δείχνουν έναν θάνατο τοξικού τύπου, τότε μπορεί να γίνει και η εκταφή της Μαλένας» δήλωσε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

Πάτρα: Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών κοριτσιών

hlektragr

Recent Posts

Βόλος: Ανατίναξαν ATM και πήραν σημαντικό χρηματικό ποσό

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν ATM της Εθνικής Τράπεζας, στις Αλυκές του Βόλου,…

29 λεπτά ago

Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του Υπουργείο Εσωτερικών

Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του ΥΠΕΣ κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ο αρμόδιος διευθυντής. Σύμφωνα…

1 ώρα ago

Τα Δημοτικά σχολεία Ξυλοκέριζας & Αγ.Βασιλείου συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία»

Το Πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία» απευθύνεται σε ολόκληρη την σχολική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, εργαζόμενους στις…

2 ώρες ago

Τροπολογία στον Οικοδομικό Κανονισμό: Ο συντελεστής δόμησης θα ορίζει το επιπλέον ύψος στα κτίρια

Κατατέθηκε επίσημα στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΝ που αφορά στον εξορθολογισμό της χρήσης των…

3 ώρες ago

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

H καρδιά του αγροτικού κόσμου «χτύπησε» στην 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την…

3 ώρες ago

Συνελήφθησαν 40 άτομα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε…

3 ώρες ago