ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα – Πατέρας Μάνου Δασκαλάκη: Τρία παιδιά περιμένουν δικαίωση – Τι είπε για τα βίντεο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για την υπόθεση των θανάτων των τριών εγγονών του, τονίζοντας πως δεν έχει καμία επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη παραδέχθηκε πως ο γιος του μπορέι να ήταν αμελής σαν πατέρας, αλλά τόνισε πως οι υπεύθυνοι δεν φαίνονται να έχουν κάνει επαρκώς τη δουλειά τους. Επιπλέον, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη είπε πως είναι ασέβεια για τα τρία αδικοχαμένα παιδιά να βγαίνουν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος» τόνισε και υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί όλα αυτά. «Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας» σημείωσε.

«Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση» υποστήριξε ο άνθρωπος που είδε τα τρία εγγονάκια του να φεύγουν ανεξήγητα από τη ζωή.

Επιπλεόν, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη τόνισε πως θεωρούσε περίεργη τη συνήθεια της Ρούλας Πισπιρίγκου να τραβάει συνεχώς βίντεο της μικρής Τζωρτζίνας.

«Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές η Ρούλα ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις που έκανε. Μάλιστα τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα» ανέφερε.

Ωστόσο, εξήγησε και τους λόγους που τραβούσε συνέχεια βίντεο την 9χρονη Τζωρτζίνα, εικάζοντας ότι το έκανε για να κρατάει δίπλα της τον Μάνο και να μην φύγει.

«Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους» κατέληξε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

hlektragr

Recent Posts

Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών Για τις υποθέσεις αυτές…

1 δευτερόλεπτο ago

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις…

19 ώρες ago

Δημοπρασία εκμίσθωσης του Κτιρίου Υποδοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΗΡΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΡΕΙΑ…

20 ώρες ago

Ξυλόκαστρο : Πρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2024

03 Μαΐου Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα 10:00        ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ Οι οδηγοί θα σχηματίσουν διάδρομο στο…

20 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

20 ώρες ago