ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Τουρίστρια πλήρωσε 600 ευρώ για 2 κοκτέιλ και μια καβουροπόδαρα – Της χρέωσαν πουρμπουάρ 80 ευρώ

Πολύ ξινά ή μάλλον πολύ «αλμυρά» αποδείχτηκαν δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα σε μια Αμερικανίδα τουρίστρια σε κοσμική παραλία στη Μύκονο, αφού κλήθηκε να πληρώσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, λογαριασμό 600 ευρώ.

 

Στην ήδη απλησίαστη Μύκονο, μια Αμερικανή τουρίστρια φέρεται να πλήρωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα, ενώ της επέβαλλαν στο ποσό να δώσει και πουρμπουάρ 80 ευρώ!  Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η γυναίκα, πήγε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού των ανέμων μαζί με την κόρη της και πλήρωσαν 520 ευρώ για τα κοκτέιλ και τα καβουροπόδαρα, ενώ ήταν προκαθορισμένο το φιλοδώρημα στα 78 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η εκπομπή “Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας μάλιστα και απόδειξη πληρωμής από μηχάνημα POS, η Αμερικανίδα τουρίστρια πήγε σε γνωστό εστιατόριο στη Μύκονο μαζί με την κόρη της.

Όμως, οι λίγες ώρες διασκέδασης στην θάλασσα κατέληξαν να τους κοστίσουν 520 ευρώ για τα δύο κοκτέιλ και τη μερίδα καβουροπόδαρα, συν προκαθορισμένο φιλοδώρημα 15% επί του λογαριασμού ύψους 78 ευρώ, φτάνοντας στο σύνολο τα σχεδόν 600 ευρώ.

Όπως ανέφερε η εκπομπή “Πρωινό” στο ρεπορτάζ της, η γυναίκα αρχικά διαμαρτυρήθηκε για το υπέρογκο ποσό, αλλά αμέσως τρεις άντρες από το μαγαζί την πλησίασαν και την “ανάγκασαν” να πληρώσει το ποσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, πριν παραγγείλουν και βλέποντας τις τιμές που αναγράφονταν στον κατάλογο, μάνα και κόρη υπολόγισαν ότι για τα δύο κοκτέιλ και τη μερίδα τα καβουροπόδαρα δεν θα πλήρωναν παρά ποσό γύρω στα 200 ευρώ.

Όταν όμως οι δύο γυναίκες ζήτησαν να πληρώσουν τον λογαριασμό είδαν ότι, αντί για τα περίπου 200 ευρώ που πίστευαν ότι θα καταβάλλουν, η “λυπητερή” έφτανε τα 520 ευρώ συν το 15% του ποσού, δηλαδή ακόμα 78 ευρώ, σε προκαθορισμένο φιλοδώρημα.

Όταν η μάνα και η κόρη από την Αμερική διαμαρτυρήθηκαν για το υπέρογκο ύψος του ποσού και είπαν ότι δεν είναι διατεθειμένες να το πληρώσουν, αμέσως εμφανίστηκαν δίπλα τους τρεις άντρες του μαγαζιού, που τις εξανάγκασαν να πληρώσουν.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

14 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

23 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

24 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

24 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

1 ημέρα ago