ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη κατήγγειλε το βιασμό της από επαφή μέσω Instagram

Φώναζε «βοήθεια», προσπαθώντας να γλιτώσει από το βιαστή της, όμως ο ήχος της τηλεόρασης «έπνιξε» τις κραυγές της. Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 17χρονη μαθήτρια από το Καματερό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από έναν 27χρονο που γνώρισε μέσω… Instagram.

O άνδρας από την Αλβανία, αφού αποπλάνησε το άτυχο κορίτσι, υπό την απειλή βίας το οδήγησε σε γκαρσονιέρα στην Αγία Βαρβάρα και στη συνέχεια προέβη στην αποτρόπαια πράξη. Αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του, εγκατέλειψε το θύμα λίγα μέτρα δίπλα από το σπίτι, απειλώντας το να μη μιλήσει σε κανέναν. Επειτα από καταγγελία της ανήλικης, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, που όπως αποδείχτηκε, ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών και είχε αποφυλακιστεί προσφάτως. 

Ο εφιάλτης της 17χρονης ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας, όταν συναντήθηκε με τον 27χρονο σε πάρκο της Αγίας Βαρβάρας. Είχαν δώσει ραντεβού στο σημείο, έπειτα από διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο άνδρας από την Αλβανία έδειξε αμέσως τις προθέσεις του και, αφού άρχισε να θωπεύει τη μαθήτρια, την απείλησε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά. Εκεί σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η 17χρονη στους αστυνομικούς, ο 27χρονος τη βίασε. Μάλιστα, για να μην ακουστούν οι φωνές του κοριτσιού, ο άνδρας από την Αλβανία αύξησε τον ήχο της τηλεόρασης. Αμέσως μετά, οδήγησε την κοπέλα σε κοντινή τοποθεσία με το μηχανάκι του και την εγκατέλειψε, απειλώντας τη να μη μιλήσει σε κανέναν.

Η ανήλικη μαθήτρια προχώρησε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, εξιστορώντας σε κατάσταση σοκ τα όσα έζησε. Οι Αρχές ξεκίνησαν άμεσα τις αναζητήσεις και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, ενώ ζήτησαν να υποβληθεί η 17χρονη σε ιατροδικαστική εξέταση. Την Τρίτη, εντόπισαν τον 27χρονο στην Αγία Βαρβάρα και του πέρασαν χειροπέδες. Οπως διαπιστώθηκε, είχε αποφυλακιστεί λίγο καιρό πριν, καθώς εξέτιε ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών.

hlektragr

Recent Posts

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

3 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

3 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

3 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

3 ώρες ago

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας…

3 ώρες ago

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα, η σύγχρονη πρόκληση της κοινωνίας»

Η διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας διοργάνωσε την 17.5.2024 στη Σπάρτη, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα,…

3 ώρες ago