ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την Παρασκευή καταθέτει το αίτημα αποφυλάκισης ο δικηγόρος της – Για ποια κενά μιλάει [βίντεο]

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατά πάσα πιθανότητα αύριο, Παρασκευή (8/4) θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης από τη μεριά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως είπε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος στο OPEN το πρωί της Πέμπτης (7/4).

 

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται πικρία προς τον πατέρα των παιδιών και εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. «Αυτά γίνονται για το φαίνεσθαι» φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων χθες, Τετάρτη 6/4, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της.

Επιπλέον, ο δικηγόρος τόνισε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε αρκετές φορές με τον Μάνο Δασκαλάκη την πρώτη ημέρα της μεταγωγής της στην Αθήνα και της προκράτησής της, προκειμένου να οργανωθεί επίσκεψη του. Ωστόσο, από την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 31/3) κάθε επικοινωνία διεκόπη.

Υπάρχουν κενά

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπάρχει κενό σε σχέση με τον ακριβή χρόνο απώλειας της Τζωρτζίνας.

«Με δεδομένο ότι όπως κατατίθεται από τους επιστήμονες ο χρόνος που χρειάζεται η κεταμίνη για να δράσει είναι 20 λεπτά, άρα έχοντας τον ακριβή χρόνου του θανάτου έχουμε και την έναρξη του 20λεπτου που είναι το ύποπτο 20λεπτο μέσα στο οποίο χορηγήθηκε η ουσία. Ενώ οι γιατροί λένε ότι το παιδί αρχίζει να χάνει τη μάχη μέσω του επεισοδίου, του οποίου είχε στις 2.30, το παιδί είχε συνδεδεμένη την καρδούλα του με απινιδωτή-βηματοδότη, ο οποίος έδινε σήμα. Σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που υπάρχει στην δικογραφία τελευταία φορά η καρδούλα της Τζωρτζίνας έδωσε σήμα στις 3.10. Μετατιθέμενη αργότερα η ακριβής ώρα θανάτου μετατίθεται αργότερα και το 20λεπτο το οποίο μας οδηγεί σε χρόνο που η μαμά δεν ήταν στο δωμάτιο. Την ακριβή ώρα αποχώρησης της μαμάς από το δωμάτιο τη δίνουν οι νοσηλεύτριες», υπογραμμίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχετικά με την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, τόνισε ότι δήλωσε συμπαράσταση και σχολίασε μια δικογραφία που δεν έχει στα χέρια του. «Χθες την πήρε. Πώς ξαφνικά αλλάζει στάση;», επισήμανε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η κατηγορούμενη προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της, ωστόσο εκείνος δεν της απαντά στα τηλέφωνα.

hlektragr

Recent Posts

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής ανεγνώσθησαν σήμερα στον Μοναστηριακό και Πατριαρχικό Ναό των Αγίων…

12 ώρες ago

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Τελετή του Αγίου Φωτός – Πώς θα μεταφερθεί στην Ελλάδα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας θα σταλεί…

13 ώρες ago

3 τόνοι κρέατα και 8 τόνοι τρόφιμα μοιράστηκαν από την «Θεοπροσφορά» ενόψει της εορτής του Πάσχα

«Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024,…

13 ώρες ago

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου τελέστηκε κι εφέτος το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, 1 Μαΐου…

13 ώρες ago

Μεγάλη Παρασκευή: Ημέρα κατάνυξης και θρήνου – Κορυφώνεται σήμερα το Θείο Δράμα

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ίσως η πιο φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς κορυφώνεται…

13 ώρες ago

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική Οδό μετά από τροχαίο, μποτιλιάρισμα στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στους δρόμους της Αττικής, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των…

13 ώρες ago