ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι αθώα με αποδείξεις, είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι»!

Μία φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την προφυλάκισή της στον Κορυδαλλό, δίνει τροφή για νέες εξελίξεις, με απρόβλεπτες παραμέτρους που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα οδηγήσουν τα πράγματα.

 

Με αποδέκτη την εφημερίδα «Πελοπόννησος» μέσα από τη φυλακή -κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί- διαμέσου προσώπου που μίλησε προχθές μαζί της, της αποδίδεται η φράση: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι». Η αιχμή… δείχνει μάλλον τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Πάντως, φαίνεται πως πάμε ολοταχώς για μετωπική σύγκρουση Μάνου και Ρούλας! Το σενάριο του διαζυγίου περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, γιατί υπάρχει άλλο θέμα, πολύ πιο σοβαρό: Ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται, σήμερα ή αύριο, να πάει μαζί με τον δικηγόρο του στην ανακρίτρια της υπόθεσης και να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας! Θα τοποθετηθεί, δηλαδή, και επίσημα απέναντι από τη γυναίκα του, ως πολιτική αγωγή, ως κατήγορός της στην υπόθεση, αποδεχόμενος πως η σύζυγός του δικαιολογημένα κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας!

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φύλακας της ανάβει το τσιγάρο – Η δήλωση πρώην κρατουμένου για… τσιγκέλι

Σε ειδικό κελί στις φυλακές Kορυδαλλού, μακριά από τις άλλες κρατούμενες και με ξεχωριστό ωράριο προαυλισμού, θα κρατηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την προφυλακίσουν.

H 33χρονη θα βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές, σε κοντινή απόσταση από τα μέλη της 17 Νοέμβρη και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ακριβώς απέναντι, στην 6η πτέρυγα των φυλακών, κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το κελί της θα είναι στον πρώτο όροφο. Στη σιδερένια πόρτα, μέσω ενός μικρού ανοίγματος, θα επικοινωνεί με τους σωφρονιστικούς υπάλληλους. Στο εσωτερικό του κελιού υπάρχει ένα κρεβάτι και ένα παράθυρο τυφλό. Δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με κανένα άλλο κελί και θα μιλά από το ατομικό της καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται έξω από το κελί. Δίπλα ακριβώς, είναι το αναρρωτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσωρινά παραμείνει σε ειδικό χώρο λόγω κορονοϊού.

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η 33χρονη είναι μανιώδης καπνίστρια και έξω από το κελί της υπάρχει φύλακας που κρατά τον αναπτήρα και της ανάβει το τσιγάρο όποτε χρειάζεται, καθώς δεν της επιτρέπεται να έχει ούτε σπίρτα.

hlektragr

Recent Posts

Έρχεται το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Loutraki

  To Taste of Loutraki -The Corinthian Food Festival, ένα φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή…

3 ώρες ago

Κορινθία: Παίζοντας «Τα μυστικά του Οφέλτη» για τη Διεθνή Ημέρα των Μουσείων

    H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων την Κυριακή 19 Μαΐου…

3 ώρες ago

Ηλεκτροκίνηση στη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη

Εξελίσσεται βάσει του σχεδιασμού της ΕΡΓΟΣΕ, η υλοποίηση του σημαντικού σιδηροδρομικού έργου της ηλεκτροκίνησης στη…

3 ώρες ago

Κόρινθος: Νεαρή γυναίκα δεν πρόλαβε και γέννησε σε προαύλιο νοσοκομείου

Ένα απίστευτο αλλά και συνάμα ευχάριστο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ του…

4 ώρες ago

19 Μαϊου 1919: 105 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί, για τους απανταχού Έλληνες ποντιακής καταγωγής, μια ημέρα ορόσημο, ημέρα τιμής…

4 ώρες ago

Πύργος Κορινθίας: Την Κυριακή 19 Μαΐου τα 33α Κυριακίδεια

Διεξάγονται την Κυριακή 19 Μαίου 2024, τα 33α Κυριακίδεια, στον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Πρόκειται…

6 ώρες ago