ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο δικαστήριο Παπαχαράλαμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου, Παπούλια – Απών ο κατηγορούμενος

Σήμερα, Παρασκευή (18/3) ξεκινά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και όπως αποκάλυψε στο Πρωινό ο συνήγορός του ότι θα ζητήσει διακοπή της δίκης.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί έφτασαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια και η Ζέτα Δούκα.

O Πέτρος Φιλιππίδης θα απουσιάζει σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Ο κατηγορούμενος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο δεν θα εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο για λόγους υγείας ενώ θα ζητηθεί ολιγοήμερη διακοπή.

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων χθες ότι θα ζητήσει διακοπή της δίκης: «Είναι παθολογικό το πρόβλημα, είναι ψυχολογικό. Ελπίζω να είναι σε θέση στη μετά διακοπή δικάσιμο να είναι παρόν. Εάν δεν μπορεί να περπατήσει, ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δίκη χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως αντιλαμβάνεστε είναι δυσχερής….»! Και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Έχει κλονιστεί η υγεία του…»!

Ο συνήγορός του τόνισε: «Έχει διαύγεια πνεύματος. Είναι απόλυτα υγιής πνευματικά, σωματικά έχει πρόβλημα… υπάρχει η λύση με το καροτσάκι, θα είναι όμως στο δικαστήριο, θα έρθουν οι συνάδερφοι… Έχει δυσκολία στο να περπατήσει, έχει χάσει πολλά κιλά! Δεν είναι στο νοσοκομείο, είναι στη φυλακή…»!

Ο ίδιος ο ηθοποιός εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως οι ερωτικές σχέσεις που είχε με τις τρεις καταγγέλλουσες ήταν συναινετικές, ενώ πρόσφατα άλλαξε και δικηγόρο – ενώ αρχικά τον υπερασπιζόταν ο Θέμης Σοφός, πλέον συνήγοροί του είναι οι Μιχ. Δημητρακόπουλος και Κ. Πακιρτζίδου.

Συνολικά στη λίστα των μαρτύρων της υπόθεσης που έχουν κληθεί από τις δικαστικές αρχές, περιλαμβάνονται 15 πρόσωπα μεταξύ αυτών οι τρεις καταγγέλλουσες καθώς και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας καθώς και η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου.

Από την πλευρά ωστόσο των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη έχει προταθεί να εξεταστούν και τρεις γνωστές ηθοποιοί, η Κάτια Δανδουλάκη, η Λένα Δροσάκη και η Εβελίνα Παπούλια.

Μάλιστα, η Λένα Δροσάκη μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστοσοπούλου ήταν οι πρώτες τρεις που είχαν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για αδικήματα τα οποία αφορούν την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τα οποία ωστόσο έχουν υποπέσει σε παραγραφή.

hlektragr

Recent Posts

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

9 ώρες ago

Λουτράκι: Απόπειρα βιασμού 17χρονης από 30χρονο – Την άρπαξε από τα μαλλιά

Μάχη για να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της έδωσε μία 17χρονη στο…

9 ώρες ago

Κόρινθος: Τον πιάσανε να κλέβει μπαταρίες

Συνελήφθη την Τρίτη 7 Μαΐου το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου,…

9 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

9 ώρες ago

Παρουσίαση χορών παραδοσιακών χορών της Λαμπρής διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου

Κυριακή 12 Μαΐου 2024 (Κυριακή του Θωμά) Ι.Ν Παναγίας Γιάτρισσας, Λουτράκι

9 ώρες ago

Συνδιοργανώτρια του Διεθνούς νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνδιοργανώτρια του Διεθνούς νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου με τίτλο «Το Αρχαίο Δράμα στην Εκπαίδευση…

9 ώρες ago