ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε πριν από λίγο στο δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς σε βάρος ανήλικων και ενήλικων ανδρών, με τη δίκη να συνεχίζεται σήμερα.

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην αντεπίθεση ο 26χρονος που καταγγέλλει τον σκηνοθέτη για βιασμό

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/3), ο 26χρονος που μήνυσε τον ηθοποιό και πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό – όταν το θύμα ήταν 15 ετών – μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στο δικαστήριο.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωσή του:

«Τη δεύτερη μέρα φύγαμε τελείως από την ουσία του θέματος. Οι ερωτήσεις ήταν άσχετες με το θέμα της δικογραφίας. Παρέμεινα εκεί πέντε έξι ώρες. Το παράπονό μου είναι ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε με τη δικογραφία και να μη ρίχνουμε τη μπάλα έξω από το γήπεδο. Να μη μιλάμε και να λέμε “πού μένω”, “πού δουλεύω”. Αυτά τα στοιχεία τα έχει η δικαιοσύνη, και εγώ δεν κρύβομαι. Εδώ, έχω έρθει από την πρώτη ημέρα και θα συνεχίσω να είμαι εδώ. Ας κοιτάξουμε λίγο τι γίνεται στη δικογραφία.
Ας μιλήσουμε λίγο για το υλικό που έχουμε στα χέρια μας. Ο κατηγορούμενος, λέει, ότι εμένα δεν με ξέρει. Ότι δεν με έχει δει ποτέ. Εγώ δήλωσα στο δικαστήριο στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι ο κατηγορούμενος με ξέρει και ότι είχαμε μια επικοινωνία. Υπάρχουν συνομιλίες που όταν δεν ήμουν συνδεδεμένος στο Facebook, οι ειδοποιήσεις πήγαιναν στο e-mail, και επειδή εγώ έχω ακόμα αυτόν τον λογαριασμό μειλ, μπήκα μέσα και βρήκα αυτές τις συνομιλίες. Στα μηνύματα μού έλεγε, “μου έλειψες”, “πού είσαι ρε μούρη”, “θα σου πω από κοντά” και άλλα πράγματα. Υπάρχει υλικό που αποδεικνύει ότι ο κατηγορούμενος λέει ψέμματα».

Σε επικοινωνία της εκπομπής με τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για κατασκευασμένη υπόθεση, πως ο 26χρονος «είναι διεθνής απατεώνας και ότι σύντομα θα βρεθεί εκείνος στο εδώλιο».

hlektragr

Recent Posts

Ισθμός Κορίνθου: Ξεκίνησαν και πάλι οι διελεύσεις των πλοίων

  Επανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ’ τον Ισθμό της Κορίνθου. Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε…

24 ώρες ago

Πάσχα: Ζημιές και τραυματισμοί από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά της Ανάστασης

Στάχτες, καταστροφές και εκτεταμένες ζημιές άφησαν πίσω τους για άλλη μια χρονιά τα επικίνδυνα -σε…

1 ημέρα ago

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

1824: Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1946: Ιδρύεται από τους…

1 ημέρα ago

Πειραιάς: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά για Ηράκλειο

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού…

1 ημέρα ago

Εορτολόγιο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024

Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη και οι συν αυτοίς οι Νεοφανείς…

1 ημέρα ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

1 ημέρα ago