Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Οι δράστες μεταθέτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον (βίντεο)

Είναι η συμμορία των 11 που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Ένα τάγμα θανάτου με αυστηρή δομή, φονικά όπλα και δίψα…για αίμα.
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με τη σύλληψη του Α.Τ., του 23χρονου αλβανικής καταγωγής, που παρουσιαζόταν στο οικογενειακό του περιβάλλον ως ένα ήσυχο και υπάκουο παιδί.

«Εγώ ξέρω ότι ήταν καλό παιδί, ήσυχος. Υπάκουος, δεν φαινόταν τέτοιο παιδί που δημιουργεί προβλήματα», δήλωσε οικογενειακός φίλος του 23χρονου.

Ο Α.Τ. ο μαθητής του 18 στα Θρησκευτικά, όπως φαίνεται στο απολυτήριό του, είναι ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου και ο φερόμενος ως ενορχηστρωτής της δολοφονικής επίθεσης.

«Ο διοργανωτής»
Τα τρία αμάξια ξεκινούν τα μεσάνυχτα από τον σκληροπυρηνικό σύνδεσμο, αναζητώντας τα ανυποψίαστα θύματα τους.

Το γκρι ΙΧ με επιβάτες τον Ι.Κ. που κρατούσε δρεπάνι και τον Β.Α. που κρατούσε ρόπαλο εντοπίζει την παρέα του Άλκη στα σκαλάκια στην οδό Γαζή.

«Τα άτομα που επέβαιναν στο Volkswagen Polo, μας έδωσαν σήμα να κατέβουμε, αυτό σήμαινε ότι είχαν βρεθεί τα άτομα που έψαχναν», δήλωσε ο 23χρονος.

Ο 23χρονος κλειδοκράτορας του σκληροπυρηνικού συνδέσμου λειτουργεί ως τσιλιαδόρος στην ενέδρα θανάτου και παραμένει στα αυτοκίνητα που σταμάτησαν στο ύψος της πλατείας.

«Άφησα ανοιχτή την πόρτα του οδηγού, κατέβηκα απ’ το αυτοκίνητο για λίγα δευτερόλεπτα, όταν όμως είδα τι γινόταν, τρόμαξα και ουδέποτε πλησίασα», είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος.

«Ο Δραπέτης»
Από το λευκό αμάξι του, βγαίνει με φορά ο 20χρονος Ν.Ρ., που αμέσως ρωτά την παρέα του Άλκη αν είναι Αρειανοί.

«Νομίζω ότι ο Ν.Ρ. ήταν εκείνος που ρώτησε τα παιδιά τι ομάδα είναι πριν ξεκινήσει το επεισόδιο.»

Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, ο επίσης 20χρονος Αλβανός Γ.Α. αναλαμβάνει τον κολλητό του Άλκη. Από το μένος με το οποίο μαχαίρωνε αλλεπάλληλα τον άοπλο νεαρό αυτοτραυματίστηκε στο χέρι.

«Ήμουν εκεί και ενεπλάκην με ένα από τα παιδιά. Αυτόν που κρατούσε στο χέρι κράνος και όχι με τον θανόντα. Με χτύπησε με το κράνος και τον τραυμάτισα δύο φορές στο πόδι», δήλωσε στην κατάθεσή του 20χρονος.

«Το Δρεπάνι»
Ο βαρύς οπλισμός όμως κρυβόταν στο τρίτο όχημα γκρι χρώματος επί της οδού Γαζή. Σε αυτό επέβαινε ο Κ.Ι., ο 21χρονος Έλληνας που σχεδόν όλοι οι συλληφθέντες τον έχουν «φωτογραφίσει» ως τον δράστη των μαχαιρωμάτων στον Άλκη.

Ο κάτοχος του κόκκινου δρεπανιού που έμελλε να κόψει το νήμα ζωής του 19χρονου Άλκη. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι από τέτοια οικογένεια μπορεί να βγει ένα παιδί με τέτοιο θυμό», δήλωσε συγγενής του 20χρονου Ι.Κ.

«Ο Αθηναίος»
Την ώρα που ο Άλκης και οι φίλοι του δέχονταν τις αλλεπάλληλες μαχαιριές ο περιβόητος «Αθηναίος» με αρχικά Β.Α. τους έριχνε με το ρόπαλο στα κεφάλια.

Ο 23χρονος διοργανωτής ρίχνει σήμα να φύγουν όταν πια ο 19χρονος Άλκης κείτεται νεκρός..

Ο τελευταίος που μπαίνει στο λευκό ΙΧ με την άσπρη φόρμα είναι ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος 20χρονος Αλβανός, που όπως φαίνεται προσπαθούσε να κρύψει κάτι κάτω από μπουφάν. Τα αμάξια ξεκινούν και τότε ο Κ.Ι. συνειδητοποιεί πως το δολοφονικό δρεπάνι ξεχάστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

«Μας είπε έκανα μ@λ@κία. Ξέχασα εκεί το δρεπάνι!»

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, κρατούσε το δρεπάνι αλλά το θανατηφόρο χτύπημα δεν προήλθε από το φονικό αυτό όπλο.

hlektragr

Recent Posts

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

22 δευτερόλεπτα ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

10 λεπτά ago

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή, στον Π. Πατριαρχικό Ναό, η Ακολουθία του Επιταφίου…

17 λεπτά ago

Μεγάλο Σάββατο

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, ο Κύριος των κυριευόντων και ο Βασιλεύς των βασιλευόντων αναπαύεται στον Άδη…

19 λεπτά ago

Φωτιά στο Πήλιο: Μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεσή της

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (04.05.2024) στο Πήλιο εξαιτίας φωτιάς. Η…

21 λεπτά ago

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς για το Πάσχα

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Μ. Σάββατο 7 δρομολόγια ενώ για…

23 λεπτά ago