Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με διαρρήκτη στη Νέα Ιωνία – Διέφυγε από το διαμέρισμα όπου είχε εγκλωβιστεί και αναζητείται

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του διαρρήκτη που εγκλωβίστηκε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου πολυκατοικίας, όπως διαμένει γυναίκα αστυνομικός στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα στην οδό Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαρρήκτης αρχικά εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, δυνάμεις των ΕΚΑΜ, πυροσβεστική και ασθενοφόρα.

Όταν οι άντρες των ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα, ο δράστης δεν εντοπίστηκε, καθώς φέρεται να διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν ο δράστης να έχει βρει το όπλο της γυναίκας αστυνομικού και να το έχει στην κατοχή του, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 20:30, όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για διάρρηξη σε σπίτι, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρότατες δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της αστυνομίας, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο.

Όταν τα ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα που βρισκόταν νωρίτερα ο διαρρήκτης, δεν βρήκαν κανέναν μέσα. Ως εκ τούτου, το πιθανότερο είναι ότι βρήκε δίοδο διαφυγής.

hlektragr

Recent Posts

Δήμος Κορινθίων : «Διεθνής Μουσική Σύμπραξη», με τη συμμετοχή της χορωδίας του Σχολείου Χορωδιακής τέχνης του Μονάχου και της ορχήστρας του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.

«Διεθνής Μουσική Σύμπραξη», με τη συμμετοχή της χορωδίας νέων του Σχολείου Χορωδιακής τέχνης του Μονάχου…

60 λεπτά ago

Στην τελική φάση των τευχών δημοπράτησης το Μιναγιώτικο φράγμα

Στην τελική φάση των τευχών δημοπράτησης εισέρχεται το έργο του Μιναγιώτικου φράγματος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο…

5 ώρες ago

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι, από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

5 ώρες ago

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων :ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των Συλλόγων στην προαγωγή…

5 ώρες ago

Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κορινθίων (ΔΕ Σαρωνικού,Σολυγείας)

Δημοσιοποίηση των εναλλακτικών σεναρίων χωρικής οργάνωσης Μελέτης «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κορινθίων (ΔΕ Σαρωνικού,Σολυγείας) Ο…

5 ώρες ago