Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Αρνητικές οι τοξικολογικές της Γεωργίας Μπίκα

Χαμηλά φαίνεται να είναι τα επίπεδα αλκοόλ στις εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, όπως προέκυψε από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τις τοξικολογικές οι οποίες έγιναν σε ΑΠΘ και Ελβετία, το συνολικό πόρισμα που παραδόθηκε στην Ε’ ανακρίτρια, «δείχνει» από την μία χαμηλά ποσοστά αλκοόλ και από την άλλη δεν φαίνεται να υπήρχαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, το σκέλος των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στο ΑΠΘ, δείχνουν πως στα ούρα της 24χρονης δεν βρέθηκαν τοξικές ουσίες.

Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ έφτασαν στο τμήμα Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης από το εργαστήριο της Βέρνης.

Σύμφωνα με όσα τόνισε στο protothema.gr ο δικηγόρος του Βασίλη Λεβέντη, κ. Τσάκος, ο οποίος έλαβε γνώση των αποτελεσμάτων, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έφτασαν στην ανακρίτρια, ήταν αρνητικές. Το πόρισμα που δόθηκε στην Ε΄Ανακρίτρια σημειώνεται πως έχει προκύψει και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έστειλε το εργαστήριο της Βέρνης όσο και από την επεξεργασία που έγινε από την ομάδα του τμήματος Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, πως δεν εντοπίστηκαν στα ούρα της φαρμακευτικές, ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, όπως το «χάπι του βιασμού» για το οποίο έγινε λόγος, ενώ οι ποσότητες αλκοόλ στα ούρα της κοπέλας ήταν πολύ χαμηλές και δεν επηρέασαν τη συμπεριφορά της.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης ανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, πως το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως τα φάρμακα εξαλείφονται από τα ούρα μετά από 12 ώρες, ενώ το δείγμα λήφθηκε μετά την πάροδο του συγκεκριμένου διαστήματος. Έτσι, θα ζητήσει περαιτέρω εξετάσεις.

hlektragr

Recent Posts

Μαθητές του «Μουσικού Σχολείου Κορίνθου» επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως

Αντιπροσωπεία μαθητών του «Μουσικού Σχολείου Κορίνθου» συνοδευόμενοι από τους Εκπαιδευτικούς τους κ. Κωνσταντίνα Ξύδη, κ.…

5 ώρες ago

Ναύπλιο: Εγκαίνια του 9ου Mediterranean Yacht Show

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου τα εγκαίνια…

5 ώρες ago

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέρασε από τη διώρυγα της Κορίνθου το ιστιοφόρο Belem με τη Φλόγα

Το ταξίδι του για τη Μασσαλία συνεχίζει το γαλλικό ιστιοφόρο Belem, το οποίο μεταφέρει την…

6 ώρες ago

Συνεδριάζει την Μεγάλη Τρίτη η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου

Την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο κτήριο του…

13 ώρες ago

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2024 και αναμένεται να…

14 ώρες ago

Εκτεταμένες καμπάνιες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για το «Πάσχα 2024»

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ.…

15 ώρες ago