Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη πάει ως το τέλος την καταγγελία βιασμού – Το χάπι, το περιπολικό και τα SMS

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από τρεις άνδρες σε σουΐτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Μια αναπάντητη κλήση στο κινητό της 24χρονης, η οποία έκανε την καταγγελία, οδήγησε στον εντοπισμό των ανδρών που κατηγορούνται. Ο 27χρονος, που είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος, την είχε καλέσει πριν βρεθούν στο ασανσέρ.

Η αστυνομία ερεύνησε το δωμάτιο του 27χρονου, όπου βρέθηκε χάπι στυτικής δυσλειτουργίας. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βιασμό, ωστόσο, ο ίδιος επιμένει ότι όσα συνέβησαν έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η κοπέλα αναγνώρισε και έναν 25χρονο, ο οποίος είναι αδερφός του 27χρονου. Ο ίδιος υποστήριξε πως ήταν στο πάρτι αλλά όχι στη σουΐτα. Η ανακρίτρια περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να αποσαφηνιστεί αν ήταν στη σουΐτα. Ερευνάται, επίσης, το τρίτο πρόσωπο που φέρεται να συμμετείχε. Οι αρχές ερευνούν και τον ρόλο του ανθρώπου που αρχικά φάνηκε να παραδέχεται ότι πίεσε την 24χρονη αλλά στη συνέχεια αναίρεσε όσα υποστήριξε, ο οποίος φέρεται πως ήταν ο διοργανωτής του πάρτι.

Ο διοργανωτής φέρεται να της τηλεφώνησε και να της είπε ότι στο δωμάτιο 401 του εν λόγω ξενοδοχείου γινόταν πάρτι. Η ίδια ανέφερε πως αποφάσισε να φύγει με μια φίλη της γιατί δεν τους άρεσε το κλίμα. Μετά την αποχώρησή της, δέχθηκε καταιγισμό τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων από τον διοργανωτή του πάρτι. «Γύρνα πίσω μην φύγεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Εγώ θα σε προστατεύσω», ήταν ένα από τα μηνύματα όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η ίδια, πάντως, είναι διατεθειμένη να μην κάνει πίσω και να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. Μάλιστα, η 24χρονη δεν διστάζει να δημοσιοποιήσει το πρόσωπό της πλέον καθώς το κύμα συμπαράστασης προς την ίδια έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα social media.

 

hlektragr

Recent Posts

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις…

10 ώρες ago

Δημοπρασία εκμίσθωσης του Κτιρίου Υποδοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΗΡΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΡΕΙΑ…

10 ώρες ago

Ξυλόκαστρο : Πρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2024

03 Μαΐου Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα 10:00        ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ Οι οδηγοί θα σχηματίσουν διάδρομο στο…

10 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

10 ώρες ago

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία…

10 ώρες ago