Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Μαστοράκου: Συνταξιούχος ψυχίατρος, αντιεμβολιαστής την κατηγόρησε ότι δηλητηριάζει με τα εμβόλια (βίντεο)

Η Άννα Μαστοράκου, Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις πρωτοφανείς απειλές που δέχτηκε κατά τη διάρκεια ημερίδας για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η Άννα Μαστοράκου διηγήθηκε πως βρέθηκε σε μία ημερίδα που διοργανώθηκε από κοινού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών σχετικά με τα εμβόλια κατά της νόσου Covid. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου την ειδοποίησε ότι την περιμένουν στην είσοδο αντιεμβολιαστές και την περιμένουν να της επιδώσουν ψήφισμα.

Η κ. Μαστοράκου κατέβηκε στην είσοδο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη, όπου αντίκρυσαν 15 με 20 άτομα. Όπως δήλωσε η ίδια, η ομάδα των αντιεμβολιαστών περίμεναν εκείνη.

«Ήθελαν να μου επιδώσουν ένα ψήφισμα, ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Τους είπα ότι αρμοδίως θα το στείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο. Ζήτησα να με αφήσουν να περάσω, με κράτησαν από το μανίκι και ο ψυχίατρος με είπε δολοφόνο και ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους. Η συμπεριφορά τους έδειχνε ότι έτσι βλέπουν όλους τους γιατρούς, ότι δολοφονούν τους πολίτες».

Όπως είπε η ίδια, δεν παρέλαβε το ψήφισμα, ενώ τα άτομα αυτά δεν συνελήφθησαν. Η κ. Μαστοράκου δεν θα κάνει μήνυση. «Λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί υπήρχε ατομική στοχοποίηση. Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουν καθημερινά οι γιατροί από μία μικρή μειοψηφία της χώρας, η οποία θεωρεί ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνομωσία», κατέληξε.

hlektragr

Recent Posts

Συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Λουζιώτη στην Διευρυμένη Δ.Ε. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στη Χίο

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Λουζιώτης συμμετείχε στην Διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης…

8 λεπτά ago

Σαν σήμερα 30 Απριλίου

311: Ο αυτοκράτορας Γαλέριος Βαλέριος Μαξιμιανός εκδίδει διάταγμα, με το οποίο η χριστιανική θρησκεία αναγνωρίζεται…

37 λεπτά ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου

Μεγάλη Τρίτη σήμερα, η οποία είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού Ευαγγελίου που αναφέρεται…

54 λεπτά ago

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς…

1 ώρα ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Κορινθία – Συνελήφθησαν 8 άτομα

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -8- άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών…

13 ώρες ago

Δώρο Πάσχα: Πως υπολογίζεται on line με ειδική εφαρμογή – Έως την Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του

Η Γ.Σ.Ε.Ε. και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) μέσα από μια…

13 ώρες ago