Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Αττικής

Αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός μιας 16χρονης μαθήτριας από τον καθηγητή της μέσα στην σχολική αίθουσα σε ΕΠΑΛ. Σύμφωνα με την εκπομπή «T-LIVE», στην οποία προβλήθηκε βίντεο με το περιστατικό, ο καθηγητής χτύπησε την 16χρονη κοπέλα δύο φορές.

Την πρώτη με ένα χαστούκι και κατόπιν την τράβηξε από τα μαλλιά. Όταν η μαθλητρια ήταν στο πάτωμα, της έδωσε ένα χτύπημα ακομα.

Οι συμμαθητές της έσπευσαν να την τραβήξουν από τα χέρια του καθηγητή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «T-LIVE», μετά το περιστατικό ακολούθησε αναβρασμός στο σχολείο και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από την οργή των μαθητών.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τι καταγγέλει η παθούσα

Σύμφωνα με την παθούσα, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με τον καθηγητή, επειδή δεν της έσβηνε την απουσία. Οπως κατήγγειλε η 16χρονη, ο καθηγητής συνέχεια της έβαζε απουσίες για αναίτιες όπως λέει αφορμές.

Η κοπέλα παρακολουθείται από τον ψυχολόγο του σχολείου, καθώς είναι σοκαρισμένη.

hlektragr

Recent Posts

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

13 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

13 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

13 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

13 ώρες ago

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας…

13 ώρες ago

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα, η σύγχρονη πρόκληση της κοινωνίας»

Η διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας διοργάνωσε την 17.5.2024 στη Σπάρτη, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα,…

13 ώρες ago