Categories: ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ξεσπά ο Ανδρέας Κονάνος: «Όλα είναι ανυπόστατα ψέματα» – Τι λέει ο πρώην ιερέας με τους 300.000 followers

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του πρώην ιερέα να παραιτηθεί  και από «πάτερ Ανδρέας» να γίνει «σκέτο Ανδρέας».

Αν ο Ανδρέας Κονάνος, υπό τον τίτλο του αρχιμανδρίτη, υπήρξε για κάτι γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό, το οποίο αγγίζει τους 300.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό ήταν σίγουρα ο διαφορετικός έως και αντισυμβατικός τρόπος με τον οποίο είχε οικοδομήσει το προφίλ του.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του με την οποία αποκάλυπτει την αλλαγή καριέρας, έπεσαν «βροχή», με ορισμένους να τον επαινούν για αυτή του την απόφαση, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι από αυτή τη στροφή 180 μοιρών που αποφάσισε να κάνει ο Ανδρέας Κονάνος στη ζωή του.

O ίδιος έδωσε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να ασχολείται με το life coaching αμέσως μετά την παραίτησή του από τους εκκλησιαστικούς κόλπους έβαλε μέσα από ένα εξομολογητικό βίντεο στο διαδίκτυο ο πρώην αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος.

Στην εικοσάλεπτη κουβέντα με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους του ο πρώην ιερέας μπορεί να μην αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους της παραίτησής του από τα εκκλησιαστικά του καθήκοντα, ωστόσο αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ανοιχτά για την απόφασή του αυτή. Σημείωσε επίσης ότι δεν τον νοιάζουν τα likes, αν και έχει εκατομμύρια και πως: «Θέλω να ζήσω και τώρα μπορώ να ανασάνω καλύτερα». Επίσης χαρακτήρισε συνταρακτική την αλλαγή του και δήλωσε ότι πλέον είναι καλά.

Μιλώντας ήρεμα κι απλά ο Ανδρέας, όπως θέλει να τον αποκαλούν, εξήγησε πως η δήθεν αγορά επαγγελματικής στέγης στο Λυκαβηττό είναι ένα ανυπόστατο ψέμα, καθώς εκεί βρίσκεται το σπίτι στο οποίο ζει εδώ και πολλά χρόνια.

Με λόγια απλά και άκρως κατανοητά, ο πρώην ιερέας που κατάφερε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στα social media, να αποκτήσει πάνω από 300.000 χιλιάδες ακόλουθους από Έλληνες που ζουν σε διάφορα σημεία του πλανήτη, εξήγησε πως δεν απομακρύνεται από την εκκλησία του Θεού και πως για όσο ζει θα είναι δούλος Του και υποστηρικτής των αρχών Του. Μάλιστα έφτασε μέχρι και στο σημείο να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του όχι μόνο εκείνους που στήριξαν και εξακολουθούν την απόφαση του, αλλά και όσους μίλησαν αρνητικά για την προσωπικότητα και το μέχρι στιγμής έργο του γιατί τον έκαναν να αισθανθεί λίγο, όπως ο Χριστός την εποχή που όλοι του γύριζαν την πλάτη και εκεί που το προσκυνούσαν ξαφνικά τον αμφισβητούσαν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

10 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

19 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

20 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

20 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

22 ώρες ago