ΕΓΚΛΗΜΑ

Ηλεία: Εντοπίστηκαν τα 7 άτομα που είχαν απαχθεί

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί άνδρες για ληστεία αρπαγή και παράβαση του νόμου για τα όπλα – Οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού με συνεργούς τους που αναζητούνται απήγαγαν και λήστεψαν επτά αλλοδαπούς άνδρες.

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, πέντε αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Πακιστάν σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με τη συνδρομή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού και Βουπρασίας, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, αρπαγή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι πέντε συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού με συνεργούς τους που αναζητούνται, στις 08-02-2024 το πρωί, σε περιοχές της Ηλείας, φέροντας αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρια και μπαλτάδες), κατηγορούνται ότι:

Εισήλθαν σε μονοκατοικία στα Καβάσιλα Ηλείας, όπου διαμένουν αλλοδαποί και με την απειλή των μαχαιριών και μπαλτάδων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα, ενώ επιπλέον με την άσκηση σωματικής βίας απήγαγαν τρεις αλλοδαπούς άνδρες, υπηκόους Νεπάλ

Εισήλθαν σε κατοικία στο Ψάρι Ηλείας, όπου διαμένουν αλλοδαποί και με την απειλή των μαχαιριών και μπαλτάδων αφαίρεσαν 12.680 ευρώ και κινητά τηλέφωνα, ενώ επιπλέον με την άσκηση σωματικής βίας απήγαγαν ακόμη τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες, επίσης υπηκόους Νεπάλ.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών και από πληροφορίες, που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πεντε κατηγορούμενοι στην Μυρσίνη Ηλείας και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιήσαν για την διάπραξη των ληστειών και αρπαγών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των επτά απαχθέντων αλλοδαπών ανδρών.

hlektragr

Recent Posts

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Την προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια γιόρτασε με λαμπρότητα η Κορώνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, γιορτή…

5 ώρες ago

Σαν σήμερα 11 Μαΐου

910: Για πρώτη φορά από το 1835, ο κομήτης Χάλεϊ πλησιάζει τη Γη, με αποτέλεσμα…

5 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 11 Μαΐου

Του Αγίου Αρμοδίου μάρτυρος, των Αγίων Κυρίλλου και Μεθόδιου, του Αγίου Αργυρίου εξ Επανωμής, της…

6 ώρες ago

Λουτράκι : Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σούμο σε συνεργασία με τη Πανελλήνια…

1 ημέρα ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

1 ημέρα ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

1 ημέρα ago