Categories: ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στην Αγγλία: Νεκρός βρέθηκε έφηβος που μαχαίρωσε 118 φορές την μητέρα του

Λεπτομέρειες ενός φρικιαστικού εγκλήματος που έλαβε χώρα στην Αγγλία το 2019 ήρθαν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα, έπειτα από τον θάνατο του φερόμενου ως υπαιτίου.

Ο -τότε- 17χρονος Rowan Thompson είχε βγει για τρέξιμο με την μητέρα του, και, αφού επέστρεψαν στην εξοχική της κατοικία, της επιτέθηκε με μαχαίρι 118 φορές.

Η 50χρονη γυναίκα φαίνεται πως είχε αναισθητοποιηθεί από το γιο της μέσω του στραγγαλισμού προτού αυτός προβεί στην επίθεση, κατά την οποία την τραυμάτισε 38 φορές στο μέτωπο, 64 στον λαιμό και 16 φορές στα μπράτσα με πολλές διαφορετικές λεπίδες.

Ολοκληρώνοντας την πράξη του ο έφηβος κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, ανακοινώνοντας ήρεμα: «Μόλις σκότωσα την μητέρα μου. Την στραγγάλισα και μετά την μαχαίρωνα με διάφορα μαχαίρια και τέτοια. Ο μικρός μου αδερφός είναι στο σχολείο, θα επιστρέψει αργότερα. Φέρτε μια σακούλα για πτώματα, κάντε ό,τι είναι να κάνετε, είμαι κατά 99.9% σίγουρος πως δεν αναπνέει».

Ο αξιωματικός της αστυνομίας που συνέλαβε τον Thompson δήλωσε ότι ο νεαρός παρέμενε «υπερβολικά ήρεμος και συγκρατημένος» όταν κατέφθασε η αστυνομία και «φαινόταν να νοιάζεται περισσότερο για τη γάτα του», ενώ μάλιστα ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως είχε βάλει τα μαχαίρια στο πλυντήριο «για καλό και για κακό».

Το παιδί που είχε στο ιστορικό του νοσηλεία σε ψυχιατρικά ιδρύματα λόγω απόπειρας αυτοκτονίας, κρατούνταν σε αντίστοιχο ίδρυμα εν αναμονή της δίκης του, όταν και βρέθηκε νεκρό.

Ηχογραφήσεις με την κλήση του στην αστυνομία όπως και καταθέσεις των αξιωματικών που προέβησαν στην σύλληψή του είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, ενώ η δίκη του, η οποία αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου, φυσικά ακυρώθηκε.

Έρευνες γύρω από τα αίτια του θανάτου του διενεργούνται ακόμη, αν και η αστυνομία δεν υποψιάζεται πως υπήρχαν «ύποπτα αίτια» πίσω από αυτόν.

«Φαίνεται πως κανείς δεν θα μάθει γιατί ο 18χρονος σκότωσε την μητέρα του. Τους λόγους τους γνώριζε μόνο αυτός και δεν θα μπορέσει να μας τους πει πια», σχολίασε ο ιατροδικαστής Jason Pegg έπειτα από τον θάνατο του εφήβου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

hlektragr

Recent Posts

Έρχεται το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Loutraki

  To Taste of Loutraki -The Corinthian Food Festival, ένα φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή…

9 ώρες ago

Κορινθία: Παίζοντας «Τα μυστικά του Οφέλτη» για τη Διεθνή Ημέρα των Μουσείων

    H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων την Κυριακή 19 Μαΐου…

10 ώρες ago

Ηλεκτροκίνηση στη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη

Εξελίσσεται βάσει του σχεδιασμού της ΕΡΓΟΣΕ, η υλοποίηση του σημαντικού σιδηροδρομικού έργου της ηλεκτροκίνησης στη…

10 ώρες ago

Κόρινθος: Νεαρή γυναίκα δεν πρόλαβε και γέννησε σε προαύλιο νοσοκομείου

Ένα απίστευτο αλλά και συνάμα ευχάριστο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ του…

10 ώρες ago

19 Μαϊου 1919: 105 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί, για τους απανταχού Έλληνες ποντιακής καταγωγής, μια ημέρα ορόσημο, ημέρα τιμής…

10 ώρες ago

Πύργος Κορινθίας: Την Κυριακή 19 Μαΐου τα 33α Κυριακίδεια

Διεξάγονται την Κυριακή 19 Μαίου 2024, τα 33α Κυριακίδεια, στον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Πρόκειται…

12 ώρες ago