ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον δύο εκρήξεις αναφέρθηκαν κοντά στα σύνορα της δυτικής Ουκρανίας με την Πολωνία, κράτος μέλος του NATO, χθες Τρίτη το βράδυ.

Τουλάχιστον δύο εκρήξεις αναφέρθηκαν κοντά στα σύνορα της δυτικής Ουκρανίας με την Πολωνία, κράτος μέλος του NATO, χθες Τρίτη το βράδυ.

Ρωσικός πύραυλος έπληξε ουκρανική στρατιωτική εγκατάσταση στην περιοχή Τσερβονογκράντ, ανέφερε η αυτοδιοίκηση της περιφέρειας Λβιβ. Ο περιφερειάρχης Μαξίμ Κοζίτσκι ανέφερε μέσω Telegram πως δεν είχε πληροφορίες για τις ζημιές.

Το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανέφερε πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν οκτώ πυραύλους, διευκρινίζοντας πως οι πύραυλοι βλήθηκαν από στρατηγικά βομβαρδιστικά που πετούσαν πάνω από την Κασπία.

Οι επτά από τους πυραύλους αναχαιτίστηκαν, πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι θέση αντιαεροπορικής άμυνας χτυπήθηκε στη Λβιβ.

Στα μέσα του Μαρτίου, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν το στρατόπεδο εκπαίδευσης Γιάβοριβ, περίπου είκοσι χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Πολωνία. Τουλάχιστον 35 στρατιωτικοί είχαν σκοτωθεί στο πλήγμα αυτό.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

45 λεπτά ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

1 ώρα ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

2 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

2 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

3 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

3 ώρες ago