ΔΙΕΘΝΗ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Επισκέφθηκαν μυστικά τη Βρετανία και συναντήθηκαν με τη βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν μαζί στη Βρετανία για πρώτη φορά αφότου εγκατέλειψαν τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και συναντήθηκαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ υπό άκρα μυστικότητα.

 

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια στάση στη Βρετανία ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Ολλανδία, όπου θα παρακολουθήσει τους αθλητικούς αγώνες «Invictus Games». Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι είχε μεταβεί ξανά στην πατρίδα του με τη αφορμή του θανάτου του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, η Μέγκαν Μαρκλ είχε να βρεθεί στη χώρα από τότε που το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τους τίτλους του για να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, αναζητώντας μια ζωή μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Οι σχέσεις των Χάρι και Μέγκαν με την υπόλοιπη οικογένεια είναι γνωστό ότι είναι τεταμένες. Το κακό κλίμα είχε ενταθεί μετά την συνέντευξη του ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρεϊ πέρσι τον Μάρτιο, μια συνέντευξη στην οποία κατηγόρησαν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας για κακή συμπεριφορά απέναντι στους ίδιους και τα παιδιά τους.

Παράλληλα, ο Χάρι κατηγόρησε τον πατέρα του ότι τού έκοψε την οικονομική ενίσχυση και δεν τον στήριξε, κάτι που φέρεται να πλήγωσε ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Κάρολο και να προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ρήξη με τον γιο του. Η τωρινή αιφνιδιαστική επίσκεψη των Χάρι και Μέγκαν στην Μεγάλη Βρετανία θεωρείται ως μια κίνηση, με την οποία το ζευγάρι έτεινε «κλάδο ελαίας» στην οικογένεια την οποία είχε εν πολλοίς αποκηρύξει.

Δεν είναι γνωστό πότε έφθασε το ζευγάρι στη Μεγάλη Βρετανία, ούτε αν ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ ή εμπορική πτήση, αλλά η παρουσία τους έγινε πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των ντόπιων στην περιοχή του Γουίντσορ, σύμφωνα με τη Daily Mail. Οι Χάρι και Μέγκαν φέρεται να έφτασαν ινκόγκνιτο στην χώρα την Τετάρτη (13/4) και να κατέλυσαν στο Φρόγκμορ Κότατζ. Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι ταξίδεψε μόνο του, χωρίς τα δύο παιδιά του.

Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει την επίσκεψη μυστική για διάφορους λόγους – Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο Χάρι έχει εμπλακεί σε δικαστική μάχη με το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με την ασφάλειά του, υποστηρίζοντας ότι είναι επικίνδυνο να φέρει την οικογένειά του στη Μεγάλη Βρετανία αφού η μητροπολιτική αστυνομία του αφαίρεσε την επίσημη προστασία του

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι εθεάθη να περπατά στους κήπους του Ανακτόρου Γουίντσορ, από πιστούς οι οποίοι πήγαιναν χθες στην λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης.

Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του, Καμίλα, που βρίσκονταν επίσης στο Γουίντσορ για να εκπροσωπήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ στη χθεσινή λειτουργία. Οι Χάρι και Μέγκαν εικάζεται ότι εγκατέλειψαν χθες τη Βρετανία και ότι πλέον βρίσκονται στην Ολλανδία για τους αγώνες.

hlektragr

Recent Posts

Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τεσσάρων συλληφθέντων που διακινούσαν ναρκωτικά σε ανηλίκους

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει στη σύλληψη 19 ατόμων στις 26 Απριλίου στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα κατά τη…

10 λεπτά ago

Το ελληνικό νησί που είναι το «πιο ηλιόλουστο μέρος της Ευρώπης για τον Μάιο»

Ένα πανέμορφο νησί της Ελλάδας είναι το «πιο ηλιόλουστο μέρος της Ευρώπης για τον Μάιο»,…

12 λεπτά ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου η 4η ανάβαση Τσακώνας In

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου η…

15 λεπτά ago

«Εβδομάδα Μητέρας» | Δράσεις ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας…

17 λεπτά ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Λακωνία – Συνελήφθησαν 40 άτομα

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, σήμερα (9.5.2024) το πρωί σε τοπικές…

20 λεπτά ago

Καιρός: Ξεκινά διήμερο με βροχές, αφρικανική σκόνη και πτώση θερμοκρασίας – Οι περιοχές με τα έντονα φαινόμενα

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου ο καιρός ωστόσο σήμερα (09.05.2024) και αύριο δεν θα…

26 λεπτά ago