ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλία: Ξανά στο νοσοκομείο ο πρόεδρος Μπολσονάρου

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις τη Δευτέρα (29/3), αφού ένιωσε «ενόχληση» στην κοιλιακή χώρα, δήλωσε ο υπουργός Επικοινωνιών του Φάμπιο Φάρια.

«Είναι εντάξει», είπε ο Φάρια στο πρακτορείο Reuters, επιβεβαιώνοντας τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν ότι ο πρόεδρος μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Μπραζίλια για εξετάσεις.

Ο Φάρια είπε ότι ο πρόεδρος αισθάνθηκε αδιαθεσία και με κοιλιακή ενόχληση και πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς έχει ιστορικό εντερικών αποφράξεων.

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια νύχτα υπό παρακολούθηση.

Ο Μπολσονάρου νοσηλεύτηκε τον Ιανουάριο για εντερική απόφραξη, η οποία αποκαταστάθηκε και δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Η απόφραξη επήλθε ως  επιπλοκή από ένα μαχαίρωμα που υπέστη στο στομάχι του, κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής συγκέντρωσης το 2018.

Έκτοτε έχει υποβληθεί σε έξι χειρουργικές επεμβάσεις λόγω του μαχαιρώματος και για διόρθωση κήλης στην τραυματισμένη περιοχή. Τον Ιούλιο του περασμένου έτους, μετά από 11 ημέρες, κατά τις οποίες υπέφερε από λόξυγγα, νοσηλεύτηκε με ισχυρούς πόνους στο στομάχι που αντιμετωπίστηκαν χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο Μπολσονάρου, ο οποίος έχει ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία, διεκδικώντας την επανεκλογή τον Οκτώβριο, επρόκειτο να συμμετάσχει σε μια πολιτική συνάντηση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αλλά δεν εμφανίστηκε, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος του κόμματος Μάρκος Περέιρα είπε στην εκδήλωση ότι ο πρόεδρος είχε πάει στο νοσοκομείο αισθανόμενος αδιαθεσία, είπε βοηθός του Περέιρα.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι: 𝚱ολυμβητικοί 𝚨γώνες «𝟑𝛐 𝚱ύπελλο 𝚰ωάννης 𝚲αζαρίδης»

Ο Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου, διοργανώνει για τρίτη χρονιά τους αγώνες Προαγωνιστικών και ΜΙΝΙ Κατηγοριών με…

16 ώρες ago

Κηφισιά: Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές – Στο νοσοκομείο μαθητής

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σtτ σχολείο της Κηφισιάς, όταν, κατά την διάρκεια των εργασιών, πόρτα καταπλάκωσε…

16 ώρες ago

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 21 Μαΐου

Ο Μέγας Κωνσταντίνος Γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου αναφέρεται τόσο η Ταρσός της Κιλικίας όσο…

18 ώρες ago

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

19 ώρες ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

19 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

20 ώρες ago