Τούρκος αστυνομικός σκότωσε στη μέση του δρόμου την πρώην του που ήταν στο αμάξι με άλλον άνδρα – Προσοχή, σκληρό βίντεο

Μία ακόμα γυναίκα έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο στην Τουρκία, όταν ο πρώην σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, σταμάτησε το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η ίδια με έναν άλλον άνδρα και άνοιξε πυρ εναντίον και των δύο. Το αποτέλεσμα ήταν η άτυχη Γιασεμίν Αγκίρ να χάσει τη ζωή της, και ο Γιάχια Α. να τραυματιστεί σοβαρά από τα πυρά του αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Hurriyet, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε κεντρικό δρόμο της Προύσας. Ο Μπιλάλ Αγκίρ, όπως ονομάζεται ο 52χρονος δράστης, είχε χωρίσει από την Γιασεμίν πριν από δύο μήνες. Βλέποντας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου το αμάξι που οδηγούσε η πρώην του, και στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας, ο αστυνομικός σταμάτησε το όχημα στην είσοδο ενός πάρκινγκ και, μετά από σύντομο διαπληκτισμό, πυροβόλησε την 45χρονη και τον συνεπιβάτη της. Η Γιασεμίν έχασε τη ζωή της κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο και ο Γιάχια Α. τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο 52χρονος Μπιλάλ Αγκίρ συνελήφθη μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του και υποστήριξε ότι είδε τυχαία το αυτοκίνητο της πρώην γυναίκας του καθώς πήγαινε στο εμπορικό κέντρο για να πάρει ένα δώρο στην κόρη τους, προκειμένου να της ανεβάσει τη διάθεση. Ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε το όχημα, όπως ισχυρίστηκε ο γυναικοκτόνος, ήταν για να μιλήσει στην πρώην του σχετικά με την κόρη τους, όμως «η επιθετικότητα του ατόμου που καθόταν δίπλα της και οι βρισιές που χρησιμοποίησε» εναντίον του είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς και να βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του πάρκινγκ φαίνεται η 45χρονη και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου να προσπαθούν να αφοπλίσουν τον εξοργισμένο αστυνομικό που τους απειλούσε, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρνουν.

hlektragr

Recent Posts

Ισθμός Κορίνθου: Ξεκίνησαν και πάλι οι διελεύσεις των πλοίων

  Επανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ’ τον Ισθμό της Κορίνθου. Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε…

11 ώρες ago

Πάσχα: Ζημιές και τραυματισμοί από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά της Ανάστασης

Στάχτες, καταστροφές και εκτεταμένες ζημιές άφησαν πίσω τους για άλλη μια χρονιά τα επικίνδυνα -σε…

12 ώρες ago

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

1824: Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1946: Ιδρύεται από τους…

13 ώρες ago

Πειραιάς: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά για Ηράκλειο

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού…

13 ώρες ago

Εορτολόγιο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024

Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη και οι συν αυτοίς οι Νεοφανείς…

13 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

14 ώρες ago