Σοκ στις ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε τον αδερφό και τη νύφη του με ρόπαλο και ματσέτα

Ένας άνδρας από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι δολοφόνησε τόσο τον αδερφό του, όσο και την έγκυο γυναίκα του αδερφού του, σε ένα έγκλημα που σόκαρε όλη τη χώρα. Ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε στον αδερφό του με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και να δολοφόνησε τη γυναίκα του με μια ματσέτα.

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι του «γύρισε το μάτι» όταν επισκέφθηκε τον αδερφό του για να ανταλλάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες. Λέγοντάς το αυτό, ο άνδρας έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση στον λαιμό του, σαν να τον κόβει.  Όταν ρωτήθηκε για το εάν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τον αδερφό και τη νύφη του, ο άνδρας απάντησε «δεν είναι πια εδώ».

Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος όταν μια διανομέας ειδοποίησε τις αρχές ότι υπήρχε αίμα στην πόρτα του σπιτιού. Μετά από λίγες ημέρες, ο ύποπτος συνελήφθη.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι 57 χρονών, ονομάζεται Μπρεντ Χάνσον και κρατείται υπό εγγύηση 5 εκατ. δολαρίων, καθώς κατηγορείται για φόνο πρώτου και δεύτερου βαθμού. Η σχετική έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Όπως προκύπτει από την αναφορά της αστυνομίας, ο Χάνσον και ο αδελφός του ήταν μόνοι στο σπίτι όταν ο δράστης ανέβηκε στον πρώτο όροφο, πήρε το ρόπαλο του μπέιζμπολ και άρχισε να χτυπά τον αδερφό του μανιωδώς στο κεφάλι. Η Τζένιφερ Χάνσον, που ήταν εννέα μηνών έγκυος, δεν ήταν στο σπίτι. Όταν επέστρεψε τη Δευτέρα το πρωί, ο Χάνσον είπε ότι τη χτύπησε στο κεφάλι με μια ματσέτα και «αυτό ήταν το τέλος της». Όπως αναφέρεται στα έγγραφα: «Ο Μπρεντ είπε ότι το έχασε τελείως».

Ανάμεσα στον Χάνσον, τον αδερφό και την κουνιάδα του προϋπήρχε ιστορία συγκρούσεων. Πέρσι το καλοκαίρι, ο 57χρονος είχε συλληφθεί ξανά, κατηγορούμενος για επίθεση και ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας είχε χειροδικήσει κατά των συγγενών του, όταν προέκυψε μια διαφωνία για τον σκύλο της Τζένιφερ.

Το πτώμα της Τζέσικα βρέθηκε κάτω από έναν μπλε μουσαμά, ενώ αυτό του συζύγου της, Κλάιντ, κάτω από μια ταπετσαρία, σε μέρος του σπιτιού όπου γίνονταν ακόμη εργασίες.

Τα θύματα είχαν και ένα ακόμη παιδάκι, 3 ετών, το οποίο ο δράστης φέρεται να απομάκρυνε από το σπίτι, αφού σκότωσε τους γονείς του. Η αστυνομία βρήκε το παιδί σε καλή κατάσταση, να κοιμάται στο διαμέρισμα του Χάνσον. Ο Χάνσον διέμενε στο ίδιο κτήριο με την νύφη του και τον αδερφό του.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

2 ημέρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

2 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

2 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

2 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

2 ημέρες ago