ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης

Ο Γκιόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (19:45) στη Λεωφόρο για το Europa League, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

 

Ο 37χρονος Βούλγαρος έχει οριστεί διαιτητής στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκετές φορές, ενώ είχε διευθύνει το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 στις 28 Φεβρουαρίου του 2021, για την 24η αγωνιστική της Super League.

 

Σε ότι αφορά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις εφέτος, ο Καμπάκοφ έπαιξε στο 2-2 της Γαλατάσαραϊ με την Κοπεγχάγη για το Champions League και στο 3-2 της Τουλούζ επί της Λίβερπουλ για το Europa League.

Παράλληλα, την αναμέτρηση Άγιαξ-ΑΕΚ για το Europa League την Πέμπτη (22:00), θα διευθύνει ο 44χρονος Άγγλος, Γκρεγκ Πόουσον, ο οποίος ήταν διαιτητής στις 7/12/2017 στον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία (0-0), όταν οι «κιτρινόμαυροι» αρκούνταν -όπως και τώρα- στην ισοπαλία για την πρόκριση. Ο Πόουσον έχει βρεθεί πολλές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων έχοντας διευθύνει και παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

hlektragr

Recent Posts

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

2 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

2 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

2 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

2 ώρες ago

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας…

2 ώρες ago

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα, η σύγχρονη πρόκληση της κοινωνίας»

Η διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας διοργάνωσε την 17.5.2024 στη Σπάρτη, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα,…

2 ώρες ago