ΑΘΛΗΤΙΚΑ

OAKA: Ξεσπιτώνεται ο Παναθηναϊκός – Πού θα παίξει τους αγώνες με Μακάμπι και Ρεν

ΟΑΚΑ: Ξαφνικό πρόβλημα τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για όσους χρησιμοποιούν το κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ αλλά και το ποδηλατοδρόμιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί στα επόμενά του ματς στο Europa League αλλού καθώς το ΟΑΚΑ κλείνει. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πρόβλημα σχετικά με δύο αγώνες, το Παναθηναϊκός – Ρεν στις 26 Οκτωβρίου και το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα στις 14 Δεκεμβρίου. Πιθανώς τα 2 ματς αυτά να χρειαστεί να γίνουν στη Λεωφόρο.

Τώρα σε σχέση με την ενημέρωση που προέκυψε. Στο περιθώριο της σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού, του ΟΑΚΑ και του ΤΑΪΠΕΔ για το έργο «Ανακαίνιση Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών», παρελήφθη Μελέτη για την εκτεταμένη επιθεώρηση των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα και των πολυκαρβονικών των Στεγάστρων των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Στη Μελέτη αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Με βάση τα παραπάνω αναστέλλεται από σήμερα Παρασκευή κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη Μελέτη, προκειμένου να ερευνηθούν διεξοδικότερα και να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία της σημερινής Μελέτης.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ

Στο πλαίσιο σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού, του ΟΑΚΑ και του ΤΑΪΠΕΔ για το έργο «Ανακαίνιση Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών», παρελήφθη Μελέτη για την εκτεταμένη επιθεώρηση των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα και των πολυκαρβονικών των Στεγάστρων των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Στη Μελέτη αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Με βάση τα παραπάνω και με αίσθημα ευθύνης, αναστέλλεται από σήμερα κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο.

Θα ακολουθήσει τάχιστα και δεύτερη Μελέτη, προκειμένου να ερευνηθούν διεξοδικότερα και να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία της σημερινής Μελέτης.

Συμμεριζόμαστε την αναστάτωση στην αθλητική οικογένεια, όμως είναι κατανοητό ότι πρέπει να λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων

Αναστάτωση στους φαρμακοποιούς προκαλούν οι νέες οδηγίες του υπουργείου Υγείας που προβλέπουν συνταγή γιατρού για την προμήθεια του εμβολίου κατά της γρίπης.

hlektragr

Recent Posts

Ίσθμια : Περιβαλλοντική δράση ”Λούνα παρκ Ανακύκλωσης”

Στις 22 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» θα πραγματοποιηθεί η περιβαλλοντική δράση…

3 ώρες ago

ΔΥΠΑ – Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πώς θα χορηγηθούν 300.000 voucher

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αναμένεται…

4 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα: Φωτοβολταϊκά στη Στέγη και Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι

Καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Φωτοβολταϊκά στη Στέγη…

4 ώρες ago

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Από το Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεως μας ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κορινθία ο Υπουργός…

6 ώρες ago

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Διαμαρτύρονται για την φτωχοποίησή τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαμαρτυρία αστυνομικών στο Σύνταγμα, καθώς καταγγέλλουν φτωχοποίηση της αστυνομίας. Αστυνομικοί έστησαν σκηνές απέναντι…

6 ώρες ago

Έγκριση όρων δημοπράτησης στην Περιφερειακή Επιτροπή έργου οδικής ασφάλειας της ΠΕ Μεσσηνίας

Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης και καθορίστηκε η επιτροπή διαγωνισμού του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΙΚΗΣ…

6 ώρες ago