ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοιξε το πανό Bad Blue Boys στη Λεωφόρο, έφυγε η ΑΕΚ από το γήπεδο και επέστρεψε όταν κατέβηκε!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού άνοιξαν το πανό Bad Blue Boys στο πέταλο και η ΑΕΚ, όπως είχε προαναγγείλει, έφυγε από το γήπεδο, αλλά μετά από 2-3 λεπτά κατέβηκε και επέστρεψε

Ωστόσο, έπειτα από παρέμβαση των ανθρώπων του «τριφυλλιού», το πανό κατέβηκε γρήγορα και οι παίκτες της ΑΕΚ, που περίμεναν στη φυσούνα, επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο μετά από 2-3 λεπτά και το αθηναϊκό ντέρμπι ξεκίνησε κανονικά.

ΑΕΚ: «Αν ανοίξει το πανό Bad Blue Boys δεν αγωνιζόμαστε, το θεωρούμε προσβλητικό και χυδαίο»

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ξεκινά σε λίγη ώρα, εάν δεν “αποκαλυφθεί” ένα πανό που έχει αναρτηθεί στην θύρα των οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πανό το οποίο είναι κατά το ήμισυ καλυμμένο, όμως είναι εμφανές ότι αναφέρεται έμμεσα στην δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Κατά τη διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ:

«Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενημερώσει πως εφόσον ανοίξει αυτό το πανό, η ομάδα μας δεν πρόκειται να κατέβει για να ξεκινήσει το ματς. Ενημερώσαμε γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και ενημερώσαμε και εισαγγελέα.

Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο.»

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Μεγάλο πανό των Bad Blue Boys της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Λεωφόρο

Με επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί την ύπαρξη πληροφοριών για εμφάνιση προσβλητικών πανό των Bad Blue Boys για τη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη στο, σημερινό (21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ενημερώσει τις αρχές προκειμένου να μην περάσει στο γήπεδο τίποτα το οποίο να προσβάλλει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της.

Στην ενημέρωση αναφέρεται ότι: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικών για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν»

Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε το σπίτι μας, δεν απαντάμε σε προκλήσεις»

Προσοχή στη συμπεριφορά τους ζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν σήμερα στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι πράσινοι ενημερώνουν για σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρουν όσοι έχουν εισιτήριο και τους ζητά να είναι νωρίς στο γήπεδο, αλλά και να προστατεύσουν την έδρα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 25ης Σεπτεμβρίου 2023 κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-24, καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όποιος δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν θα μπορεί καν να προσεγγίσει το γήπεδο, λόγω των μέτρων ασφαλείας και επομένως δεν υπάρχει καν λόγος να βρίσκεται πέριξ του γηπέδου.

Γνωστοποιούνται δε τα ακόλουθα:

• Οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδού Τσόχα, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις έως τις 18:30 έως τις 19:30.
• Για την αποφυγή συνωστισμού και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των φιλάθλων που προσέρχονται στο γήπεδο, θα λειτουργούν έξι (6) σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων, της ταυτοπροσωπίας.

Αναλυτικά οι προέλεγχοι έχουν ως εξής:

Προέλεγχος 1
Οδοί: Αρματολών και Κλεφτών & Παναθηναϊκού
Προέλεγχος 2
Οδοί: Φιλήμονος & Τσόχα
Προέλεγχος 3
Οδοί: Τσόχα & Π. Κυριακού (επί της Τσόχα)
Προέλεγχος 4
Οδοί: Π. Κυριακού & Τσόχα (επί της Π. Κυριακού)
Προέλεγχος 5
Οδοί: Π. Κυριακού & Λ. Αλεξάνδρας
Προέλεγχος 6
Οδοί: Παναθηναϊκού & Λ. Αλεξάνδρας

Ειδικότερα:

• Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 13-14 θα διέρχονται αποκλειστικά από τους Προελέγχους 1 & 6.
• Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8-9-10-11-12 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 2 & 3.
• Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 6-7 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 4 & 5.
• Όσον αφορά τις θύρες 1-2-3-3Β-5 ο έλεγχος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά στις θύρες.
• O έλεγχος των φιλάθλων στα σημεία προελέγχων δεν ακυρώνει τον έλεγχο στις εισόδους των θυρών.

Με απόφαση της ελληνικής πολιτείας ο σωματικός έλεγχος των φιλάθλων στους προέλεγχους και κατά την είσοδο στις θύρες του γηπέδου θα γίνεται πλέον από την Ελληνική Αστυνομία και θα είναι εξονυχιστικός και ιδιαίτερα αυστηρός.

Και δεν ξεχνάμε: βοηθάμε τον Παναθηναϊκό μας να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, προστατεύουμε το σπίτι μας, τη Λεωφόρο, και δεν απαντάμε σε προκλήσεις.»

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

2 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

2 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

3 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

3 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

3 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

4 ώρες ago