ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» και αποδείξεων στο ΣΕΦ – Εκτός αποστολής ο Μπλακ, το μήνυμα του Μπέικον

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός (7-0) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (5-1) στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για την Basket League (19:15, ΕΡΤ3). Παράλληλα με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική.

Το πρώτο συναπάντημα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στον τελικό του Super Cup, μοιάζει πια τόσο μακρινό. Από εκείνο το 67-52, υπέρ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, και μέχρι το αποψινό ματς (19:15, ΕΡΤ3 & live από το Gazzetta), έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα (7-0), ενώ ο Παναθηναϊκός «κουβαλάει» την ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα με 69-65, αλλά και ένα λιγότερο ματς (αυτό με τον Προμηθέα). Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ στον Παναθηναϊκό έχουν μάθει να αγωνίζονται δίχως τον τραυματία Μάριους Γκριγκόνις.

Μάλιστα, ο Λιθουανός εδώ και μερικές ημέρες έχει δώσει τη θέση του, στη λίστα των επτά ξένων του πρωταθλήματος, στον Ντουέιν Μπέικον. Παράλληλα, στη λίστα των «πράσινων» για την Basket League δηλώθηκε και ο Νίκος Παππάς.

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι βρέθηκε και ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Τάρικ Μπλακ

Δίπλα από τον πάγκο, με πολιτικά, αναμένεται να παρακολουθήσει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ο Ταρίκ Μπλακ. Ο Αμερικάνος σέντερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη πρώτη «αιώνια» κόντρα στη Basket League και «κόπηκε» από την 12άδα του Έλληνα κόουτς.

Ο 31χρονος άσος έφτασε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και τον Πειραιά για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Για τον λόγο αυτό, ο Ταρίκ Μπλακ δεν θα είναι στην αποστολή των Πειραιωτών για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση του Μπέικον πριν το ντέρμπι στο ΣΕΦ

Ο Ντουέιν Μπέικον έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πριν από το ντέρμπι.

«Να είσαι δυνατός και γενναίος. Μην φοβηθείς και μην πανικοβληθείς, γιατί ο Θεός είναι μαζί σου. Δεν θα σε αφήσει και δεν θα σε ξεχάσει».

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

10 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

19 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

20 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

20 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

22 ώρες ago