ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Χάμες έκανε… μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό

*Σας ξενίζει ο τίτλος φίλοι μου; Μισό και θα εξηγηθεί αμέσως ο Κατάσκοπος. Ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πολύ ζεστά ΚΑΙ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είναι δεδομένο. Το… φωνάζουν από το Λιμάνι, το “φωνάζει” και η βαθμολογία, με το -12 από την κορυφή.

*Ήδη η πρώτη κίνηση είναι γεγονός κι ας μην έχει ανακοινωθεί. Εντός των ημερών ωστόσο αναμένεται στα μέρη μας ο Βραζιλιάνος μπακ Ροντινέι, που έρχεται για να καλύψει ουσιαστικά το κενό που άφησε ο Βρσάλικο και να δώσει -επιτέλους- μετά από πολλά χρόνια λύσει στο δεξί άκρο της άμυνας.

*Πριν από τον παίκτη της Φλαμένγκο όμως, οι Πειραιώτες έχουν ήδη κάνει μία… εσωτερική μεταγραφή, που έχει την υπογραφή του Χάμες Ροντρίγκες! Κι όμως. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη!

*Ο άλλοτε αρχηγός των Πειραιωτών, πέρασε από… χίλια κύματα, έφτασε μία ανάσα από την έξοδο, τελικά παρέμεινε με νέο -μειωμένο- συμβόλαιο το καλοκαίρι και στην Ισπανία αποτελεί τον παίκτη-αποκάλυψη, σύμφωνα με όσα λένε στο στρατόπεδο της ομάδας. Εμφανώς πιο στεγνός, μα κυρίως σαφώς πιο αποφασισμένος από κάθε άλλη φορά. Ο πολύς κόσμος είδε την γκολάρα α λα Τζιοβάνι που έβαλε σε ένα προπονητικό δίτερμα. Αυτή ωστόσο είναι η μικρή εικόνα. Η μεγάλη είναι η γενικότερη παρουσία του.

*Προφανές ότι κίνητρο γι’ αυτή την παρουσία του αποτελεί το γεγονός ότι έχει μπροστά του τον Κολομβιανό αστέρα, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη θέση του και φυσικά είναι ακούνητος από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο “Φόρτου” ωστόσο το βλέπει αυτό σαν ένα επιπλέον δέλεαρ για να βελτιωθεί ο ίδιος κι έχει πάρει το μήνυμα από τον Μίτσελ ότι εφόσον συνεχίσει έτσι, θα πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες στον β’ γύρο.

*Στο χέρι του είναι, γιατί η ποιότητα δεν του λείπει. Κάθε άλλο. Στα… καλά του, δεν βλέπει τους περισσότερους στο Ρέντη. Κι όχι μόνο φυσικά. Αν λοιπόν βγάλει την ίδια εικόνα και στα επίσημα, δεδομένα θα αποτελέσει… μεταγραφάρα για τους πρωταθλητές.

hlektragr

Recent Posts

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

12 λεπτά ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

21 λεπτά ago

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή, στον Π. Πατριαρχικό Ναό, η Ακολουθία του Επιταφίου…

28 λεπτά ago

Μεγάλο Σάββατο

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, ο Κύριος των κυριευόντων και ο Βασιλεύς των βασιλευόντων αναπαύεται στον Άδη…

30 λεπτά ago

Φωτιά στο Πήλιο: Μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεσή της

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (04.05.2024) στο Πήλιο εξαιτίας φωτιάς. Η…

32 λεπτά ago

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς για το Πάσχα

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Μ. Σάββατο 7 δρομολόγια ενώ για…

35 λεπτά ago