ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ: Πώς την «πάτησε» ο Ολυμπιακός

Αλλη μία βαριά ευρωπαϊκή ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός, από την Καραμπάκ με 0-3 στο Καραϊσκάκη και μένει βυθισμένος στη βαθμολογία του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν τον βοήθησαν ούτε οι εμπνεύσεις του Μίτσελ που έκανε λάθος βάζοντας μετά το 60’ τον Εμβιλά στα χαφ ούτε το ντεμπούτο του Μαρσέλο που μπήκε αλλαγή.

Οι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν 12 ματς στην Ευρώπη χωρίς νίκη κι αυτό το σερί τους βαραίνει τα πόδια, αλλά και την ψυχολογία.

Για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος, δημιούργησε ευκαιρίες και τις έχασε, με Μπιέλ, Ροντρίγκες και Σισέ. Στο 73’ ήταν και άτυχος με το δοκάρι στη σέντρα σουτ του Μασούρα. Του στοίχησαν οι χαμένες ευκαιρίες.

Πιο πολύ όμως του στοίχησαν τα αμυντικά λάθη, οι κακές τοποθετήσεις, οι «πουλημένες» μπάλες. Από την αρχή η Καραμπάκ έδειξε ότι δεν αστειεύεται στην επίθεση. Στο 5’ το VAR έσωσε τον Ολυμπιακό, αλλά οι Αζέροι δεν πτοήθηκαν. Εβγαζαν αντεπιθέσεις-φαρμάκι. Στο β’ μέρος οι Πειραιώτες κουράζονταν κι αυτοί συνέχιζαν. Οσο περνούσε η ώρα οι Αζέροι έσφιγγαν τη θηλιά στο λαιμό του Ολυμπιακού. Χτύπησαν στο 68’ με τον Οβούσου, στο 82’ με τον Βέσοβιτς (το λάθος του Σισέ δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο και ο Σενεγαλέζος τα άκουσε από την εξέδρα όταν αντικαταστάθηκε), στο 86’ με τον Σεϊντάεφ και… 0-3.

Πήγε χαμένη η καταπληκτική εμφάνιση του Εμβιλά ως στόπερ. Εκοβε κάθε κίνδυνο, έσωσε γκολ λίγο πριν από τη γραμμή στο 22’, έβγαινε και μπροστά στις στημένες φάσεις και απειλούσε. Εκανε μεγάλο λάθος ο Μίτσελ που μετά το 60’ τον πέρασε στα χαφ. Ο Σισέ έμεινε ουσιαστικά μόνος του και τότε ήρθαν τα γκολ.

Ο Μαρσέλο έπαιξε αριστερό μπακ χαφ, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

7 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

16 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

17 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

17 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

19 ώρες ago