ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από τον Άνταμ Τσέριν

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην αγορά του διεθνούς Σλοβένου μέσου, Άνταμ Τσέριν από την Νυρεμβέργη αντί 800.000 ευρώ!

Tην απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Άνταμ Σέριν, από τον Παναθηναϊκό αποκαλύπτει γερμανικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η ελληνική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση 800.000 ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή από την Νυρεμβέργη.

Το σενάριο έχει βάση, οι ”πράσινοι” έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του διεθνούς μέσου και είναι πιθανό μέσα στο σαββατοκύριακο να πέσουν υπογραφές!

O Σέριν είναι δημιουργικός μέσος, έχει 13 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Σλοβενία

To δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

”Γύρω στο μεσημέρι, ο αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε περίμενε μόνο τη γραπτή επιβεβαίωση από την Αθήνα. Ο Adam Gnezda Cerin είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο λύσης με την 1. FC Nürnberg και συμφώνησε και με τον Παναθηναϊκό για μεταγραφή. Ο αθλητικός διευθυντής είχε ήδη δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας ότι υπήρχε κίνηση. Ο Ντίτερ Χέκινγκ αναφέρθηκε σε αρκετούς ενδιαφερόμενους συλλόγους και μια πιθανή λύση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία διαρκεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμη συγκεκριμένη προσφορά.

Γίνεται πλέον εμφανές ότι ο Σλοβένος διεθνής μετακομίζει στην Ελλάδα, διαφορετικά θα έπρεπε να παίξει στη Νυρεμβέργη την επόμενη εβδομάδα. Η αμοιβή θα να είναι μεταξύ 700.000 και 800.000 ευρώ, συν πιθανές πληρωμές μπόνους”.

Who is who
O Σλοβένος αριστεροπόδαρος χαφ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντομζάλε και το 2019 τον απέκτησε η Νυρεμβέργη αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ. Στους Γερμανούς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Με τη Νυρεμβέργη αγωνίστηκε μόλις πέντε φορές στη Bundesliga 2 και στη συνέχεια πήγε με διετή δανεισμό στη Ριέκα. Με τους Κροάτες έγινε βασικός και σε δύο σεζόν μέτρησε 73 συμμετοχές, με τρία γκολ και έντεκα ασίστ. Χάρη στις εμφανίσεις του με τη Ριέκα τον Νοέμβριο του 2020 κέρδισε την θέση του στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας, με την οποία μετράει 13 συμμετόχες και δυο γκολ.

hlektragr

Recent Posts

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

35 λεπτά ago

Επιμελητήριο Κορινθίας : Πρόσκληση Συμμετοχής Επιχειρήσεων στην Έκθεση Κορινθιακών Προϊόντων

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Έκθεση και Γευσιγνωσία Κορινθιακών Προϊόντων, στο πλάισιο…

43 λεπτά ago

Ηράκλειο: Μητέρα έχασε το παιδί της και έπαθε ανακοπή

Σκηνές πανικού το πρωί στην πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο, με μια μητέρα να παθαίνει ανακοπή.…

54 λεπτά ago

Μεγάλη Τετάρτη: Τι γιορτάζουμε – Ποια η σημασία της ημέρας

Η Μεγάλη Τετάρτη είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αμαρτωλής γυναίκας, που μετανόησε, πίστεψε στο Χριστό…

2 ώρες ago

Η Ακολουθία του Νυμφίου από τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Στον Ι. Ναό του Αγ. Νικολάου Κορίνθου χοροστάτησε χθες το βράδυ της Μ. Τρίτης, 30…

2 ώρες ago

Κορινθία: 42χρονος προσπάθησε να χτυπήσει την πρώην σύντροφό του μπροστά στην κόρη της – Το άγριο περιστατικό πριν από 15 ημέρες

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 42χρονη στην Κορινθία στα χέρια του πρώην συντρόφου της. Ο 44χρονος…

2 ώρες ago