ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Στο φουλ οι μηχανές – Ανακοίνωσε τον Πάρις Λι, έκλεισε για τρία χρόνια ο Καλαϊτζάκης

Παναθηναϊκός: Πυρετός διεργασιών εν’ όψει της νέας χρονιάς στο τριφύλλι.

Μετά την επισημοποίηση της διετούς συνεργασίας με τον Ράντονιτς, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (1/7) την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάρις Λι μέχρι το 2024 ενώ πήρε την πολυπόθητη υπογραφή από τον ανερχόμενο Έλληνα Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.Η πρώτη μεταγραφή, λοιπόν, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2022-23 είναι γεγονός, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν σήμερα (01/07) την απόκτηση του Πάρις Λι.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και αναμένεται να αποτελέσει τον «εγκέφαλο» του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Πάρις Λι για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Πάρις Λι γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1995 στο Illinois των ΗΠΑ, έχει ύψος 1.83μ. και αγωνίζεται στη θέση «1». Αποφοίτησε από το Illinois State και στην τελευταία του σεζόν (2016-2017) είχε 13 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στο Βέλγιο για λογαριασμό των Antwerp Giants, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Στη δεύτερή του σεζόν στην ομάδα έφτασε μέχρι το Final 4 του BCL και κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου. Εκείνη τη χρονιά μέτρησε 11.4 πόντους, 5.4 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα ανά αγώνα.

Τη σεζόν 2019-2020 «μετακόμισε» στη Γερμανία για λογαριασμό της Brose Bamberg με την οποία είχε 9 πόντους, 6.1 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στη γαλλική Orleans Loiret Basket, όπου και ξεχώρισε με 14.9 πόντους, 7.8 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Η εξαιρετική του παρουσία εκεί τον έφερε στην AS Monaco με την οποία έπαιξε στην Euroleague. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης μέτρησε 7.2 πόντους, 1.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής».

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Καλαϊτζάκης

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης – Μόνο το… τυπικό σκέλος μένει για την επισημοποίηση της μετεγγραφής του Έλληνα παίκτη στο «τριφύλλι».

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ βρέθηκε στα γραφεία της «πράσινης» ΚΑΕ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ράντονιτς. Η επισημοποίηση του deal θα γίνει το προσεχές Σάββατο (02/07), μέσω και της σχετικής ανακοίνωσης.

Να αναφέρουμε ότι για την πραγματοποίηση της μετεγγραφής του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, το «τριφύλλι» πληρώνει ένα μικρό buy out στην λιθουανική Λιετκαμπέλις.

hlektragr

Recent Posts

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις…

19 ώρες ago

Δημοπρασία εκμίσθωσης του Κτιρίου Υποδοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΗΡΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΡΕΙΑ…

19 ώρες ago

Ξυλόκαστρο : Πρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2024

03 Μαΐου Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα 10:00        ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ Οι οδηγοί θα σχηματίσουν διάδρομο στο…

20 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

20 ώρες ago

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία…

20 ώρες ago