ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» και επίσημα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με την… βούλα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Μαυριτανού σέντερ φορ από τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και χρονική διάρκεια για το συμβόλαιο του Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τις πληροφορίες που μιλούσαν για τριετές συμβόλαιο να επιβεβαιώνονται. Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει απόψε για την Αυστρία.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:Στον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Μαυριτανού επιθετικού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Μαυριτανός επιθετικός, γεννημένος στις 7 Μαρτίου 1995, στο Gonesse της Γαλλίας, υπέγραψε για τρία χρόνια με τους «ερυθρόλευκους».

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη, με τον οποίο έκανε 35 συμμετοχές, σημείωσε δέκα γκολ και μέτρησε τέσσερις ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Monaco, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη Ligue 1 τη σεζόν 2014-2015. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στη βελγική K.V. Kortrijk και έξι μήνες αργότερα επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Amiens, την οποία βοήθησε να ανέβει στη Ligue 1 με 29 συμμετοχές, 11 γκολ και 2 ασίστ.

Το 2017 πήγε στη Fulham, με την οποία έκανε συνολικά 94 συμμετοχές (οι 24 στην Premier League), ενώ πέτυχε 17 γκολ και 6 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στη Yeni Malatyaspor και τον Φεβρουάριο του 2021 στη Dijon.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

18 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

1 ημέρα ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

1 ημέρα ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

1 ημέρα ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

1 ημέρα ago