ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aντετοκούνμπο: Mε NBAers η πρεμιέρα του «Rise» στα Σεπόλια

Η λαμπερή πρεμιέρα του Rise στην Ελλάδα πραγματοποιείται  στα Σεπόλια, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κλέβει την παράσταση μαζί με τους Πατ Κόνατον, Τζεβόν Κάρτερ και Τζόρνταν Νουόρα

Μετά από το Χόλιγουντ η ταινία «Rise» (παραγωγή της Disney) με θέμα την ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου πραγματοποιείται η επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας στην Ελλάδα. Το event  φιλοξενείται  στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για τον Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση, αφού βρίσκεται στα μέρη που ξεκίνησε να δείχνει το ταλέντο του, ενώ μαζί του είναι και όλη η οικογένεια του (Θανάσης, Κώστας, Άλεξ, Φράνσις και η μητέρα τους, Βερόνικα).

Στην Ελλάδα και στα Σεπόλια βρίσκονται και οι συμπαίκτες του στα ελάφια, ο Πατ Κόνατον, Τζεβόν Κάρτερ και ο Τζόρνταν Νουόρα μαζί με τους δύο προπονητές που έχει μαζί του στη χώρα μας (Απενχάουερ), οι μάνατζερ του και σπουδαίες μπασκετικές προσωπικότητες όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Το παρών δίνει και ο GM του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης.

Φυσικά αρκετά παιδιά έσπευσαν για να δουν και να αποθεώσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα σε μια περιοχή που ξυπνά αναμνήσεις στους Antetokounbros.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

9 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

9 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

10 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

10 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

11 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

11 ώρες ago