ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Disney +: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Disney + κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για το «Rise», τη βιογραφική ταινία για τη ζωή του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδερφών του, Θανάση και Κώστα, που έγιναν η πρώτη τριάδα αδερφών που κέρδισαν ένα πρωτάθλημα NBA.

 

 

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας.

«Η ελπίδα μου είναι ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες ώστε να διατηρήσουν την πίστη τους, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή».

Ο Uche Agada παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γιάννη στην ταινία. Ο ίδιος ο Γιάννης είναι εκτελεστικός παραγωγός του έργου, μαζί  με τον σκηνοθέτη Akin Omotoso και τον παραγωγό Bernie Goldmann.

Η Disney δήλωσε ότι η ταινία θα προβάλει «πώς το όραμα, η αποφασιστικότητα και η πίστη μιας οικογένειας την έβγαλαν από την αφάνεια, ξεκινώντας την καριέρα τριών πρωταθλητών του NBA».

Η περίληψη της ταινίας «Rise» λέει:

«Μετά τη μετανάστευση στην Ελλάδα από τη Νιγηρία, η Βέρα και ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο πάλεψαν να επιβιώσουν και να φροντίσουν τα πέντε παιδιά τους, ενώ ζούσαν υπό την καθημερινή απειλή της απέλασης. Όταν δεν πουλούσαν αντικείμενα σε τουρίστες στους δρόμους της Αθήνας με την υπόλοιπη οικογένεια, με την ενθάρρυνση του πατέρα τους, τα αδέρφια έφευγαν κρυφά για να παίξουν μπάσκετ με μια τοπική ομάδα νέων. Έχοντας αργήσει να «μπουν» στο άθλημα, ανακάλυψαν τις μεγάλες τους ικανότητες στο γήπεδο μπάσκετ και εργάστηκαν σκληρά για να γίνουν αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Με τη βοήθεια ενός ατζέντη, ο Γιάννης μπήκε στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2013, κάτι που θα άλλαζε όχι μόνο τη ζωή του αλλά τη ζωή ολόκληρης της οικογένειάς του».

hlektragr

Recent Posts

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

7 λεπτά ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

1 ώρα ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

2 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

2 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

3 ώρες ago

Η πανήγυρη της ευρέσεως του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Παταπίου στην ομώνυμη Ι. Μονή στο Λουτράκι

Όπως είναι γνωστό την Τρίτη της Διακαινησίμου, έκαστου έτους, εορτάζεται η εύρεση του Ιερού Σκηνώματος…

3 ώρες ago