ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί ανανέωσε έως το 2024!

Ο Μαροκινός σέντερ φορ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024 – Συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη των ερυθρόλευκων Βαγγέλη Μαρινάκη και συνφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες  – Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Παραμένει κάτοικος Πειραιά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί καθώς ο 35χρονος επιθετικός συναντήθηκε νωρίτερα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Ο Μαροκινός σέντερ φορ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

Ο έμπειρος επιθετικός ανάρτησε στα social media σχετική φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μαρινάκη.

Ο Ελ Αραμπί είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας από το 2019 και τόσο εκείνος όσο και ο Ολυμπιακός έχουν ως στόχο πλέον την επιστροφή στους ομίλους του Champions League και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί ο Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος ξεκίνησε και αυτός προετοιμασία με την ομάδα και έχει δηλώσει στη Γαλλία ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό.

O Ελ Αραμπί αγωνίζεται στον Ολυμπιακό εδώ και μια τριετία, μετρώντας 151 εμφανίσεις, 78 γκολ και 19 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Την περασμένη σεζόν βρήκε 23 φορές δίχτυα και μοίρασε 4 ασίστ σε 51 ματς, σκοράροντας σε κάθε διοργάνωση που αγωνίστηκαν οι Πειραιώτες (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη).
όσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Ελ Αραμπί ήθελαν να συνεχίσουν μαζί και μετά από την συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ομάδας υπογράφτηκε το νέο συμβόλαιο.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη 

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Μαροκινού επιθετικού, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέβασε στο instagram φωτογραφίες με τον Ελ Αραμπί, οι οποίες όπως τονίζει στο μήνυμά του, βγήκαν μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την παραμονή του Αφρικανού στο μεγάλο λιμάνι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο επιθετικός από το Μαρόκο ήρθε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019-20 και από τότε έχει αγωνιστεί σε 151 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει συνολικά 78 γκολ.

Παράλληλα, με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2019-20, 2020-21 και 2021-22) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2019-20), ενώ έχει αναδειχθεί δύο σεζόν πρώτος σκόρερ της Super League, 2019-20 με 20 γκολ και 2020-21 με 22 γκολ.»

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

16 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

1 ημέρα ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

1 ημέρα ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

1 ημέρα ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

1 ημέρα ago