ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Αρχίζει το ξεκαθάρισμα

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, και αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, είναι προγραμματισμένοι οι πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Η αρχή γίνεται σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο με αντίπαλο τη Λαμία.

Οι «πράσινοι» εμφανίζουν εξαιρετικό πρόσωπο στη διαδικασία των play offs, όπου μάλιστα παραμένουν αήττητοι έπειτα από πέντε αγώνες (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες). Από την άλλη, η Λαμία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Οι τρεις διαδοχικές ήττες στη διαδικασία των play outs έφεραν την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα στην προτελευταία θέση και μόλις στο +1 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, με την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία να κρέμεται από μια κλωστή.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Φθιώτιδας απέκλεισε το «τριφύλλι» τις δύο τελευταίες φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι στο θεσμό του Κυπέλλου και θα προσπαθήσει να… τριτώσει το καλό.

Το ντέρμπι αναμένεται αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας ήττες σε ντέρμπι με το ίδιο σκορ (1-0), οι «ασπρόμαυροι» από τον Αρη και οι «ερυθρόλευκοι» από τον Παναθηναϊκό.

Τον 37χρονο Ιταλό διαιτητή Ντανιέλε Κίφι όρισε η ΚΕΔ για τον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Βοηθοί του θα είναι οι Νταβίντε Ιμπεριάλε και Αλέσιο Μπέρτι, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι, με βοηθό του τον Τρύφωνα Πετρόπουλο.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος.

Στον άλλο ημιτελικό, διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ στο VAR τοποθετήθηκε ο Αγγελος Ευαγγέλου. Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ AVAR ορίστηκε ο Ανδρέας Φωτόπουλος και τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

hlektragr

Recent Posts

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024 τιμάται η μνήμη των Κωνσταντίνου και…

9 λεπτά ago

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

14 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

14 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

14 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

14 ώρες ago

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας…

14 ώρες ago