ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόνφερενς Λιγκ: Ραντεβού με την… Ιστορία για τον ΠΑΟΚ – Απόψε ο επαναληπτικός με τη Μαρσέιγ

Πάνοπλος, με τεράστιο ιστορικό κίνητρο, θέληση για τη μεγάλη υπέρβαση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League και τον κόσμο του απόλυτα στο πλευρό του θα υποδεχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ τη Μαρσέιγ στην Τούμπα.

 

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας φιλοδοξεί να ανατρέψει το σε βάρος του 2-1 του πρώτου επεισοδιακού ματς στο «Βελοντρόμ» με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επισημαίνει:

«Η δίψα για πρόκριση είναι πολύ μεγάλη. Η Μαρσέιγ είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλή οργάνωση και εξαιρετικό προπονητή. Εμείς πρέπει να είμαστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, κάτι που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Γαλλία».

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν παρέλειψε να «απαντήσει» στους Γάλλους δημοσιογράφους αναφορικά με τις πολύκροτες δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου ματς, υπογραμμίζοντας: «Θέλετε να πείτε πως οι δηλώσεις μου προκάλεσαν σοκ στη Γαλλία, αλλά δεν προκάλεσαν σοκ τα όσα έγιναν στη Μασσαλία;».

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έστειλε στους φιλάθλους της ομάδας το μήνυμα: «Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, μπορούν να μας δώσουν τεράστια ώθηση και περιμένουμε να βάλουν… φωτιά στο γήπεδο».

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Καντουρί (ή Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς και Ακπομ, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Μουργκ, Σοάρες, Ελ, Μιτρίτσα, Τσόλακ.

Από την πλευρά του, ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποστήριξε:«Εχουμε ένα σκορ που μπορούμε να ανατρέψουμε στην Τούμπα. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις.

Ολοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν πως η χρονιά δεν τελειώνει αύριο. Σίγουρα αν περάσουμε θα πάρουμε τεράστια ώθηση και ψυχολογία για τις επόμενες υποχρεώσεις μας. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η ομάδα είναι δυνατή ψυχολογικά για όλα τα ενδεχόμενα».

Από τους Γάλλους που έφθασαν στη Θεσσαλονίκη δίχως τον Μίλικ (έμεινε εκ νέου εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν οι Τσαλέτα-Τσαρ και Μπακαμπού), θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ζέρσον, Καμαρά και Ντιεγκ. Ο τεχνικός Χόρχε Σαμπάολι με τον βοηθό του Χέρχε Ντέσιο δηλώνουν: «Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν παίξει πάνω από 5-6 παιχνίδια, αλλά μπορούμε με την ομάδα που έχουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

hlektragr

Recent Posts

Δήμος Κορινθίων : «Διεθνής Μουσική Σύμπραξη», με τη συμμετοχή της χορωδίας του Σχολείου Χορωδιακής τέχνης του Μονάχου και της ορχήστρας του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.

«Διεθνής Μουσική Σύμπραξη», με τη συμμετοχή της χορωδίας νέων του Σχολείου Χορωδιακής τέχνης του Μονάχου…

3 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων : Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024…

3 ώρες ago

Στην τελική φάση των τευχών δημοπράτησης το Μιναγιώτικο φράγμα

Στην τελική φάση των τευχών δημοπράτησης εισέρχεται το έργο του Μιναγιώτικου φράγματος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο…

7 ώρες ago

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι, από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

7 ώρες ago

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων :ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των Συλλόγων στην προαγωγή…

7 ώρες ago

Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κορινθίων (ΔΕ Σαρωνικού,Σολυγείας)

Δημοσιοποίηση των εναλλακτικών σεναρίων χωρικής οργάνωσης Μελέτης «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κορινθίων (ΔΕ Σαρωνικού,Σολυγείας) Ο…

7 ώρες ago