ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ελλάδος: Απέναντι στο Μαυροβούνιο απόψε – Πού θα δείτε τον αγώνα

Εθνική Ελλάδος: Την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου αντιμετωπίζει απόψε (20:15, COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV) η Εθνική Ελλάδος στην Ποντγκόριτσα στο τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη του Nations League τον Ιούνιο.

Η Εθνική προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Ρουμανία και δείχνει αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο.

Όπως είχε πει ο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Ρουμανία. «Όπως είπα πριν από το παιχνίδι, ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, να έχουμε την νοοτροπία του νικητή» είχε δηλώσει συγκεκριμένα.

Η Εθνική Ελλάδος δεν έχει απώλειες, με εξαίρεση τον Γιώργο Τζαβέλλα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο μηρό. Στο ματς κόντρα στη Ρουμανία είχε μείνει στον πάγκο.

Κόντρα στο Μαυροβούνιο, η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με διάταξη 4-3-3. Η πιθανότερη ενδεκάδα έχει ως εξής:

Τερματοφύλακας: Βλαχοδήμος

Άμυνα: Λυρατζής, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (Γούτας), Τσιμίκας

Κέντρο: Μπουχαλάκης, Σιώπης (Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας

Επίθεση: Πέλκας, Λημνιός, Παυλίδης (Γιακουμάκης)

Εθνική Ελλάδος: Τι δήλωσαν Πογέτ και Τσιμίκας εν όψει του αποψινού αγώνα

Γκουστάβο Πογέτ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ελπίζω πως θα είναι παρόντες οι περισσότεροι καλοί τους παίκτες. Όσο δυσκολότερο είναι το παιχνίδι, τόσο καλύτερο για εμάς. Να παίξουν οι καλύτεροι για να το κάνουν δυσκολότερο για εμάς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ματς προετοιμασίας με προετοιμασία για ένα τουρνουά όπως αυτό που έχουμε μπροστά μας τον Ιούνιο. Θέλουμε ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο».

Κώστας Τσιμίκας: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε για να νικήσουμε. Είμαστε λίγες μέρες με το νέο μας προπονητή, θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας με το νέο μας προπονητή. Έχουμε προπονηθεί σκληρά, θέλουμε να δείξουμε τα αποτελέσματα της έως τώρα δουλειά μας, για αυτό είναι άλλωστε τα φιλικά, για να βελτιωθούμε, να περάσουμε τις νέες ιδέες του προπονητή. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Σε ερώτηση για την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της Εθνικής, ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ είπε:

«Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Είναι αρκετά νέα και φρέσκα τα πράγματα για εμάς αλλά προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο 100% στο πως θέλει να παίζουμε. Στο πρώτο ματς θεωρώ πως τα πήγαμε αρκετά καλά. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε και κόντρα στο Μαυροβούνιο. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε για να γινόμαστε καλύτεροι ώστε στο μέλλον να μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

hlektragr

Recent Posts

Σαν σήμερα 21 Μαΐου

1819: Το πρώτο ποδήλατο κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 1864: Τα Επτάνησα προσαρτώνται στην…

19 λεπτά ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024 τιμάται η μνήμη των Κωνσταντίνου και…

39 λεπτά ago

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

14 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

14 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

14 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

15 ώρες ago