Χωρίς κατηγορία

5 καλύτερα ξύλινα έπιπλα κήπου σε ποιότητα και οικονομία και 1 σιδερένιο σετ κηπου σε προσφορά

ΣΕΤ ΚΗΠΟΥ VINTAGE ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Το ξύλινο σετ σαλονιού κήπου προσθέτει μια vintage εμφάνιση και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον κήπο, το αίθριο ή άλλο εξωτερικό χώρο! Το σετ επίπλων εξωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ακακίας με φινίρισμα λαδιού, καθιστώντας το σταθερό και ανθεκτικό. Τα παχιά μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης κάνουν το σετ μαλακό για να κάθεται. Χάρη στην επιτραπέζια επιφάνεια από μασίφ ξύλο με πηχωτή σχεδίαση, το τραπεζάκι σαλονιού σας προσφέρει χώρο για να τοποθετήσετε τα σνακ, τα καλάθια με φρούτα, τα διακοσμητικά σας αντικείμενα, καθώς και άλλα απαραίτητα. Η ελαφρώς κυρτή πλάτη και τα υποβραχιόνια προσθέτουν την άνεση του καθίσματος της καρέκλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ

bigstore.me

ΣΕΤ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΗΠΟΥ – σετ επιπλα κηπου

Αυτό το σετ σαλονιού κήπου είναι μια ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καιρό, να πάρετε έναν υπνάκο ή να συνομιλήσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Με διαχρονικό σχέδιο παλέτας, το σετ ξύλινων καναπέδων προσθέτει μια πινελιά ρουστίκ γοητείας στο αίθριο, τον κήπο ή το σαλόνι σας. Κατασκευασμένο από εμποτισμένο ξύλο πεύκου, το σετ παλετών lounge είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και φιλικό προς το περιβάλλον. Αυτό το σετ καναπέ εξωτερικού χώρου έχει στιβαρή κατασκευή και απαιτεί λίγη συντήρηση. Σε συνδυασμό με μαξιλάρια με χοντρή επένδυση, το σετ καναπέ παρέχει τη μέγιστη άνεση. Επιπλέον, ο αρθρωτός σχεδιασμός καθιστά επίσης δυνατή την τοποθέτηση του σετ σε οποιαδήποτε διάταξη σύμφωνα με το γούστο σας

bigstore.me

Δημιουργήστε μία περιοχή χαλάρωσης με αυτό το μοντέρνο σετ καμπυλωτών επίπλων κήπου από ξύλο. Αυτό το σετ επίπλων διαθέτει κατασκευή από εξαιρετικά ανθεκτικό σκληρό ξύλο teak, ενώ έχει αποξηρανθεί και κατόπιν λειανθεί προσεκτικά ώστε να αποκτήσει μια πολύ λεία εμφάνιση. Το ξύλο teak είναι δημοφιλές για την εξαιρετική στιβαρότητά του και την ανθεκτικότητά του στα καιρικά φαινόμενα, που το καθιστούν το καταλληλότερο για την κατασκευή επίπλων κήπου συγκριτικά με άλλα είδη ξύλου. Ως εκ τούτου, το ξύλο teak είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να αποκτήσετε έπιπλα κήπου με μακρά διάρκεια ζωής. Το τραπέζι εξωτερικού χώρου διαθέτει στιβαρή επιφάνεια με σχεδιασμό σανίδων. Επιπλέον, ο σχεδιασμός των καρεκλών και του πάγκου σε σχήμα μπανάνας προσδίδει πρόσθετη ομορφιά σε αυτό το σετ σαλονιού.

bigstore.me

Μοντέρνα και αναπαυτική καρέκλα Adirondack με τραπέζι! Αυτή η καρέκλα κήπου με τραπέζι κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο ελάτης, διαθέτει στιβαρό σκελετό και είναι σταθερή, το οποίο την καθιστά εύκολη στη συντήρηση και ανθεκτική στα καιρικά φαινόμενα. Μπορείτε να τοποθετήσετε στο τραπέζι το τηλέφωνο σας, τα γυαλιά ηλίου σας, τα ροφήματα σας ή άλλα μικρά αντικείμενα. Ο εργονομικός σχεδιασμός της εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση.

bigstore.me

Το πτυσσόμενο σετ επίπλων bistro 3 τεμαχίων θα μεταβληθεί στο επίκεντρο του κήπου, του αιθρίου και της βεράντας σας, ενώ θα αποτελέσει ιδανική επιλογή για να απολαμβάνετε το δείπνο σας στον καθαρό αέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σετ επίπλων είναι κατασκευασμένο από χάλυβα με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας που αντιστέκεται στις καιρικές συνθήκες και καθιστά το σετ σταθερό και εξαιρετικά ανθεκτικό. Όλα τα τεμάχια καθαρίζονται πολύ εύκολα με ένα νωπό πανί και μπορούν να διπλωθούν με ευκολία προς εξοικονόμηση χώρου όταν δε χρησιμοποιούνται. Στην παράδοση περιλαμβάνονται 1 τραπέζι και 2 καρέκλες.

BIGSTORE

hlektragr

Recent Posts

Ισθμός Κορίνθου: Ξεκίνησαν και πάλι οι διελεύσεις των πλοίων

  Επανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ’ τον Ισθμό της Κορίνθου. Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε…

12 ώρες ago

Πάσχα: Ζημιές και τραυματισμοί από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά της Ανάστασης

Στάχτες, καταστροφές και εκτεταμένες ζημιές άφησαν πίσω τους για άλλη μια χρονιά τα επικίνδυνα -σε…

14 ώρες ago

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

1824: Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1946: Ιδρύεται από τους…

14 ώρες ago

Πειραιάς: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά για Ηράκλειο

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού…

14 ώρες ago

Εορτολόγιο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024

Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη και οι συν αυτοίς οι Νεοφανείς…

15 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

15 ώρες ago