Χωρίς κατηγορία

5 genius αξεσουάρ ποδηλάτου που θα σας λύσουν πολλά πολλά προβλήματα

Genius αξεσουαρ ποδηλατου | αξεσουαρ ποδηλασιας

Το ποδήλατο είναι μια άσκηση και μια ψυχαγωγία εξαιρετική. Θέλει όμως προσοχή και ασφάλεια στην οδήγηση του ποδηλάτου αλλά και θέλει συντήρηση και έξυπνες λύσεις οσο αφορά την αποθήκευση και τη διαχείρισή του. Η βενζίνη πάει στην κορυφή και ίσως το ποδήλατο να αποτελέσει ένα βασικό μέσο έξυπνης μετακίνησης. Στο παρόν άρθρο παραθέτουμε έξυπνες λύσεις και αξεσουαρ ποδηλασιας που μας έχουν προτείνει και χρησιμοποιούν επαγγελματίες ποδηλάτες στη αστική ποδηλασία και όχι μόνο.

Είναι ποιοτικά αξεσουαρ ποδηλάτου με ισχυρές προδιαγραφές και οφέλη για την αποθήκευση, μεταφορά προϊόντων, μετακίνηση, ευκολία. Το ποδήλατο μαζί με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι και θα είναι σε μεγάλη άνοδο τα επόμενα χρόνια. Ίσως να αποτελέσουν και μακάρι γιατί όχι το βασικό μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη. Θα λύσει πολλά προβλήματα η ποδηλασία εάν στηριχτεί από τους πολίτες και εφαρμοστεί ένα πλαίσιο παράλληλα με μια ισχυρή υποδομή σε σε ποδηλατοδρόμους και φωτισμό που να δώσει ενα ισχυρό boost και κίνητρο σε όλους να χρησιμοποιήσουν αυτό το μαγικό μέσο της παιδικής μας ηλικίας.

Ανελκυστήρας οροφής για ποδήλατα σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τον αχρησιμοποίητο χώρο στην οροφή για να αποθηκεύσετε το ποδήλατό σας. Είναι ιδανικός για χρήση στο υπόγειο, την αποθήκη ή το γκαράζ, αλλά και μέσα στο σπίτι. Φεύγουν όλες οι σκόνες απο το ποδήλατου και συντηρείται καλύτερα. Μπορείτε να δείτε και άλλες λεπτομέρειες και να το αγοράσετε απο το bigstore

Αυτό το κάλυμμα ποδηλάτου μπορεί να προσφέρει βέλτιστη προστασία από τη βροχή, το χιόνι, τον πάγο, τον ήλιο, τη σκόνη, το χώμα κ.α. Είναι ιδανικό για χρήση κατά τη μεταφορά των ποδηλάτων πίσω από ένα τροχόσπιτο (για αποθήκευση του ποδηλάτου).Η κουκούλα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας νάιλον, είναι εξοπλισμένη με ισχυρό ελαστικό σχοινί και άγκιστρα για βέλτιστη στερέωση και εφαρμογή. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το γνωστό μεγάλο bigstore καταστημα. Είναι σε καλοκαιρινή προσφορά.

Αυτά τα καλύμματα ποδηλατικών παπουτσιών της εταιρείας Willex είναι αδιάβροχα και θα διατηρούν τα πόδια σας στεγνά, καθαρά και ζεστά. Τα καλύμματα παπουτσιών για ποδηλάτες διαθέτουν υψηλής ορατότητας ανακλαστικές λωρίδες στη φτέρνα και κατασκευάζονται από ισχυρό αδιάβροχο πολυεστέρα. Επίσης, έχουν ελαστικό τελείωμα και αυτοκόλλητες ταινίες χριτς χρατς για σωστή εφαρμογή. Ο στεγανός και κλειστός σχεδιασμός στη σόλα θα διατηρεί το νερό μακριά. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα καλύμματα παπουτσιών είναι κατάλληλα για χρήση μόνο κατά την ποδηλασία.

Αυτό το οπίσθιο καλάθι ποδηλάτου αποπνέει μία vintage, ρουστίκ γοητεία και θα είναι εξαιρετικό για να μεταφέρετε ψώνια και κατοικίδια. Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο ιτιάς, το καλάθι αντιστέκεται στα σκισίματα και είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση, ενώ θα αποτελέσει ένα φιλόξενο μέρος για τους μικρούς σας φίλους. Το φυσικό ξύλο δεν περιέχει χημικά και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Ο στιβαρός μηχανισμός κλειδώματος και το κάλυμμα κατασκευάζονται από συμπαγή σίδηρο και εξασφαλίζουν ότι τα ψώνια ή τα κατοικίδια θα παραμένουν σταθερά κατά τη μεταφορά. Επιπλέον, το οπίσθιο καλάθι είναι εφοδιασμένο με γάντζους στο κάτω μέρος, για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση. Θήκες Βάσεις Ποδηλάτου Τσάντες Καλαθάκια μια ολόκληρη λιστα απο Τσάντες Καλαθάκια Ποδηλάτου

Ευέλικτο τρέιλερ ποδηλάτου για μεταφορά φορτίων, έχει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 65 κ. και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κοντινές αποστάσεις ή μακρινές εκδρομές. Χάρις στην κατασκευή του σκελετού από ατσάλι, αυτό το τρέιλερ ποδηλάτου για φορτία είναι πολύ στιβαρό και ανθεκτικό.

Διπλή τσάντα ποδηλάτου παρέχει άπλετο χώρο για να μεταφέρετε τα υπάρχοντα σας σε μεγαλύτερα ποδηλατικά ταξίδια. Αυτή η τσάντα σχάρας κατασκευάζεται από πολυεστέρα 600D, είναι αδιάβροχη, ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα. Υπάρχουν ανακλαστικές λωρίδες σε κάθε πλευρά της τσάντας για υψηλότερη ορατότητα και ασφάλεια την νύχτα. Η τσάντα διαθέτει χωρητικότητα 35 λίτρων έτσι ώστε να έχετε άπλετο χώρο για να μεταφέρετε επιπλέον αντικείμενα μαζί σας. Αυτή η αποθηκευτική τσάντα μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία πάνω σε ποδήλατα. Μόνο στο BIgStore.me e-commerce store με πάνω από 100.000 προϊόντα.

hlektragr

Recent Posts

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής ανεγνώσθησαν σήμερα στον Μοναστηριακό και Πατριαρχικό Ναό των Αγίων…

42 λεπτά ago

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Τελετή του Αγίου Φωτός – Πώς θα μεταφερθεί στην Ελλάδα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας θα σταλεί…

2 ώρες ago

3 τόνοι κρέατα και 8 τόνοι τρόφιμα μοιράστηκαν από την «Θεοπροσφορά» ενόψει της εορτής του Πάσχα

«Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024,…

2 ώρες ago

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου τελέστηκε κι εφέτος το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, 1 Μαΐου…

2 ώρες ago

Μεγάλη Παρασκευή: Ημέρα κατάνυξης και θρήνου – Κορυφώνεται σήμερα το Θείο Δράμα

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ίσως η πιο φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς κορυφώνεται…

2 ώρες ago

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική Οδό μετά από τροχαίο, μποτιλιάρισμα στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στους δρόμους της Αττικής, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των…

2 ώρες ago