Χωρίς κατηγορία

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΗΠΟΥ | ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΗΠΟΥ | ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ;

Η επιλογή του σωστού υλικού πλαισίου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε έπιπλα εξωτερικού χώρου. Θα καθορίσει πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι το έπιπλο κήπου και πόσο θα διαρκέσει.

Σκεφτείτε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου ως επένδυση. Θέλετε το σετ επίπλων σας να διαρκεί δύο χρόνια ή να είναι το τελευταίο σετ που θα αγοράσετε; Παρακάτω παρατίθενται τα ισχυρότερα και πιο αξιόπιστα υλικά που έχουν να προσφέρουν τα έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Ευχαριστούμε πολύ το online shop Bigstore.me για την πολύτιμη βοήθεια του στην έρευνα αυτή.

 

ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Το αλουμίνιο είναι ο πιο κοινός τύπος υλικού πλαισίου επίπλων εξωτερικού χώρου. Το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ και ανθεκτικό μέταλλο. Ιδανικό για έπιπλα εξωτερικού χώρου και είναι ο φθηνότερος τύπος πλαισίου επίπλων που μπορεί να κατασκευαστεί λόγω της αφθονίας του αλουμινίου.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι κουφωμάτων αλουμινίου για έπιπλα εξωτερικού χώρου που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλουμίνιό, το χυτό και το σφυρήλατο αλουμίνιο.

Αλουμίνιο

 

Το αλουμίνιο παρέχει συγκρίσιμη ανθεκτικότητα με το χυτό και σφυρήλατο αλουμίνιο, αλλά συνήθως με πιο ελκυστική τιμή.

https://www.bigstore.me/epipla/epipla-exoterikou-choroe/kathismata-exoterikou-choroe/kanapethes-exoterikou-choroe

ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Χυτό αλουμίνιο

Αυτό το υλικό πλαισίου είναι βαρύτερο και πιο σχεδιαστικό από το αλουμίνιο. Η μόνη διαφορά είναι ότι το λιωμένο αλουμίνιο χύνεται σε ένα χυτό καλούπι, επιτρέποντας περίπλοκα σχέδια και σχήματα που διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατό να κατασκευαστούν. Τα τυπικά έπιπλα εξωτερικού χώρου από αλουμίνιο είναι συνήθως κούφια, σε αντίθεση με το χυτό αλουμίνιο που είναι ελαφρώς βαρύτερο αλλά πιο πυκνό και πιο ανθεκτικό.


Σφυρήλατο αλουμίνιο

Το σφυρήλατο αλουμίνιο κάμπτεται και μετατρέπεται σε σχήμα και ενισχύεται ξανά και ξανά. Το σφυρήλατο αλουμίνιο προσφέρει παρόμοια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με το αντίστοιχο του σφυρήλατος σίδηρο. Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε τη σιδερένια εμφάνιση αλλά ζείτε σε μια πιο παραθαλάσσια περιοχή.

Ξύλο

Φυσικά όμορφο, το ξύλο δίνει μια άνετη αίσθηση σε κάθε εξωτερικό χώρο. Ωστόσο, το ξύλο απαιτεί φινίρισμα και συντήρηση τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια για να διατηρήσει το χρώμα και το προστατευτικό φινίρισμα.

Ανοξείδωτο ατσάλι

Το ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει μοντέρνο στυλ σε κάθε εξωτερικό χώρο. Το ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει μοντέρνο στυλ σε κάθε εξωτερικό χώρο. Ως ανώτερο υλικό εξωτερικού χώρου, έχει βρει τον δρόμο του στα έπιπλα εξωτερικού χώρου με εκπληκτικά αποτελέσματα. Με την αντοχή του στη διάβρωση και την οξείδωση, κάνει μια εξαιρετική επιλογή.

Ψάθινα (υφαντά) Baboo

Τα ψάθινα έπιπλα είναι ελαφριά και σχετικά ανθεκτικά. Πλεκτά από φυσικά υλικά και PVC, αυτά τα ελαφριά κουφώματα είναι επίσης εύκολο να μετακινηθούν. Τα υφαντά κουφώματα προσφέρουν την εμφάνιση και τη ζεστασιά της φυσικής λυγαριάς και την ανθεκτικότητα ενός επίπλου αλουμινίου.

 

Κατεργασμένος σίδηρος

Το σφυρήλατο σίδερο είναι ένας από τους πιο ανθεκτικούς και μακροβιότερους τύπους επίπλων εξωτερικού χώρου που διατίθενται, πολλές φορές με διάρκεια δεκαετιών. Πραγματικά μια επένδυση που συνεχίζει να δίνει, τα έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο είναι επίσης το πιο βαρύ πλαίσιο.

hlektragr

Recent Posts

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις…

18 ώρες ago

Δημοπρασία εκμίσθωσης του Κτιρίου Υποδοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΗΡΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΡΕΙΑ…

18 ώρες ago

Ξυλόκαστρο : Πρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2024

03 Μαΐου Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα 10:00        ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ Οι οδηγοί θα σχηματίσουν διάδρομο στο…

18 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

18 ώρες ago

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία…

18 ώρες ago