Χωρίς κατηγορία

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ παντρεύεται άλλον άντρα – Πώς τον γνωρίζει

Οι ανατροπές στη σειρά Σασμός του ALPHA δεν σταματούν. Αργυρώ και Αστέρης φαίνεται ότι δεν θα ζήσουν ποτέ ξανά τον έρωτά τους, ενώ σύμφωνα με spoilers η Αργυρώ αποφασίζει να παντρευτεί κάποιον άλλον.

 

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα,  η Αργυρώ και η Μαρίνα φτάνουν στα Γιάννενα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούρια αρχή στη ζωή τους. Η Αργυρώ θέλει να καταφέρει να ξεχάσει το παρελθόν της και όσα την πλήγωσαν, αλλά και να κρύψει με αυτόν τον τρόπο από όλους πως είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη.

Η Αργυρώ, όμως, στα Γιάννενα γνωρίζει τον άντρα που θα της αλλάξει όλη της την ζωή. Ο λόγος για τον Σταύρο. Έναν γοητευτικό, ευγενικό και πάνω από όλα προστατευτικό νεαρό.

Η πρώτη γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος την βοηθάει στις ερημιές. Όμως, πολύ γρήγορα αναπτύσσεται ανάμεσά τους μια σχέση εμπιστοσύνης. Εκείνος από την πρώτη στιγμή βοηθάει την Αργυρώ να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα αλλά και να ξεχάσει όσα οδυνηρά περιστατικά έζησε.

Ο Σταύρος καταφέρνει και κερδίζει γρήγορα τον σεβασμό και την εκτίμηση τόσο της Αργυρώς όσο και της Μαρίνας. Μάλιστα, ερωτεύεται την κοπέλα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη συναντάει και κάθε μέρα που περνάει τη διεκδικεί ερωτικά έχοντας παράλληλα την υπομονή να περιμένει για όσο καιρό χρειάζεται η Αργυρώ προκειμένου να νιώσει έτοιμη για μία νέα σχέση.

Η Αργυρώ και ο Σταύρος αποφασίζουν να παντρευτούν. Κανείς, όμως, δεν τολμάει να τη ρωτήσει αν πραγματικά έχει ξεπεράσει τον Αστέρη…

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου

''Εν μέσω ετοιμασιών για την έκθεση ζωγραφικής " ΜΗΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ " στο Beau…

14 ώρες ago

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

15 ώρες ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

16 ώρες ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

17 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

17 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

18 ώρες ago