ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κρήτη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Καστέλλι

Ένας άνδρας τραυματίστηκε από πυροβολισμούς που δέχτηκε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι στην περιοχή της Μεσαράς.

Τραυματίας, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, είναι 23χρονος, ο οποίος φέρει τραύμα στην ωμοπλάτη από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις αναφορές των γιατρών του Κέντρου Υγείας Χάρακα, όπου μεταφέρθηκε αρχικώς ο τραυματίας, δεν κινδυνεύει η ζωή του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αρμόδιες ιατρικές πηγές στην ΕΡΤ, ο 23χρονος έχει τραυματιστεί από σφαίρα στην άκρη της κλείδας και στην ωμοπλάτη, η οποία έχει υποστεί κάταγμα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε ο πνεύμονας και ως εκ τούτου δεν κινδυνεύει. Θα παραμείνει για νοσηλεία στην Ορθοπεδική Κλινική, ώστε να του χορηγηθεί αντιβίωση και να παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το αιματηρό επεισόδιο αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του ίδιου του τραυματία. Μάλιστα, καθώς έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον, ήδη δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, που έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν και παιδιά ένα από τα οποία φερόταν να έχει τραυματιστεί. Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την ΕΛΑΣ.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ενδοοικογενειακής βεντέτας.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι: 𝚱ολυμβητικοί 𝚨γώνες «𝟑𝛐 𝚱ύπελλο 𝚰ωάννης 𝚲αζαρίδης»

Ο Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου, διοργανώνει για τρίτη χρονιά τους αγώνες Προαγωνιστικών και ΜΙΝΙ Κατηγοριών με…

11 ώρες ago

Κηφισιά: Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές – Στο νοσοκομείο μαθητής

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σtτ σχολείο της Κηφισιάς, όταν, κατά την διάρκεια των εργασιών, πόρτα καταπλάκωσε…

11 ώρες ago

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 21 Μαΐου

Ο Μέγας Κωνσταντίνος Γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου αναφέρεται τόσο η Ταρσός της Κιλικίας όσο…

14 ώρες ago

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

14 ώρες ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

14 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

15 ώρες ago