ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων Και Συμβάντων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (15.3.2024) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 49χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (15.3.2024) το μεσημέρι, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 48χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.3.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (15.3.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο -2- ημεδαποί, 19χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού, μεταλλικά και χάλκινα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (15.3.2024) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, -3- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς, προχθές (14.3.2024) το βράδυ, αφαίρεσαν από περίπτερο αντικείμενα (ψιλικά). Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 9.3.2024, οι δράστες είχαν διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπής σε περίπτερο. Τέλος, οι ανήλικοι, δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (15.3.2024) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 52χρονος αλλοδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει -3- σκύλους για τους οποίους δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας τους. Στον ανωτέρω επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (15.3.2024) το βράδυ, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει -3- σκύλους για τους οποίους δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας τους. Στον ανωτέρω επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.3.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -4- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (15.3.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 28 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, εισήλθαν σε φαρμακείο και αφαίρεσαν προϊόντα καθαρισμού.

hlektragr

Recent Posts

Έρχεται το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Loutraki

  To Taste of Loutraki -The Corinthian Food Festival, ένα φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή…

11 ώρες ago

Κορινθία: Παίζοντας «Τα μυστικά του Οφέλτη» για τη Διεθνή Ημέρα των Μουσείων

    H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων την Κυριακή 19 Μαΐου…

11 ώρες ago

Ηλεκτροκίνηση στη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη

Εξελίσσεται βάσει του σχεδιασμού της ΕΡΓΟΣΕ, η υλοποίηση του σημαντικού σιδηροδρομικού έργου της ηλεκτροκίνησης στη…

11 ώρες ago

Κόρινθος: Νεαρή γυναίκα δεν πρόλαβε και γέννησε σε προαύλιο νοσοκομείου

Ένα απίστευτο αλλά και συνάμα ευχάριστο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ του…

11 ώρες ago

19 Μαϊου 1919: 105 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί, για τους απανταχού Έλληνες ποντιακής καταγωγής, μια ημέρα ορόσημο, ημέρα τιμής…

11 ώρες ago

Πύργος Κορινθίας: Την Κυριακή 19 Μαΐου τα 33α Κυριακίδεια

Διεξάγονται την Κυριακή 19 Μαίου 2024, τα 33α Κυριακίδεια, στον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Πρόκειται…

14 ώρες ago