ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (26.2.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -12- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (26.2.2024) το βράδυ, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινο ρόπαλο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης με υπολογιστή Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 7.12.2023. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, για απάτη με υπολογιστή.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας Κορινθίας, -1- περίπτωση κλοπής σε αποθήκη, που έγινε την 6.2.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και απόπειρα αυτής Συνελήφθη, χθες (26.2.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου- Νέστορος, την 25.2.2024 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, είχε διαπράξει μαζί με άγνωστο συνεργό του, -1- περίπτωση κλοπής σε όχημα όπου αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

 

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

12 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

13 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

14 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

14 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

14 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

15 ώρες ago