Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους το φριχτό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα, όπου 46χρονος σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και μερικές ώρες μετά κάλεσε την Αστυνομία ώστε να την ενημερώσει για τη δολοφονία.

Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Ο καθομολογία δράστης όταν ειδοποίησε τις Αρχές για τη δολοφονία ανέφερε πως λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για ψυχιατρικούς λόγους. Την ίδια ώρα τα τραύματα που φέρει μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του.

Ο λόγος για τον οποίο διαπληκτίστηκαν παραμένει άγνωστος, όπως και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πριν πόσο καιρό δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας. Δεδομένα ο φόνος δεν έγινε την Κυριακή και περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση να δώσει απαντήσεις.

Κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ

Ο 46χρονος ήταν εκείνος που σήμερα το πρωί κάλεσε το ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού φέρει τραύμα στον αυχένα. Αμέσως μετά κάλεσε και την αστυνομία. Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η δολοφονία να έγινε την Παρασκευή.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι ακόμα σίγουρος. Φυσικά, αυτό το σενάριο σημαίνει ότι ο δράστης είναι τραυματισμένος και εκείνος από την Παρασκευή και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια για το τραύμα του.