ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον Αναγνωστόπουλο – «Την σκότωσε επειδή πήγε κόντρα στον Θεό, δηλαδή τον ίδιο»

Γλύκα Νερά: «Καταπέλτης» ήταν ο εισαγγελέας της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου που με απόντα τον κατηγορούμενο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε της έφεσης, δικάζει σε δεύτερο βαθμό την άγρια γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά.

 

Γλυκά Νερά: Την ενοχή πρότεινε ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την ενοχή του πιλότου για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και την θανάτωση της σκυλίτσας τους, τον Μάιο του 2021, σύμφωνα με την κατηγορία για την οποία σε πρώτο βαθμό του επιβλήθηκε ισόβια και επιπλέον 11,5 χρόνια κάθειρξη.

«Τιμώρησε την Κάρολαιν γιατί τόλμησε να πάει κόντρα στις βουλήσεις του Θεού. Ποιου Θεού; Του ίδιου» τόνισε ότι «ο κατηγορούμενος είχε άμεσο δόλο πρώτου βαθμού, ούτε ενδεχόμενο, ούτε τίποτα, είχε επιδίωξη να σκοτώσει».

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας τόνισε πως το δικαστήριο πρέπει να μελετήσει τα στοιχεία της προσωπικότητας του κατηγορούμενου και τα χαρακτηριστικά του εγκλήματος, που όπως είπε αφορά την εκδίκηση όταν το θύμα τον αμφισβήτησε και να καταλήξει στην καταδίκη του Αναγνωστόπουλου:

 

Γλυκά Νερά: Χειριστικός και ναρκισσιστής

«Δεν δίστασε να βάλει το μωρό δίπλα στη νεκρή μητέρα του. Δεν δίστασε να το πάρει στην κηδεία της. Δεν δίστασε να ζητήσει 2.000 ευρώ από τη μητέρα της για το φέρετρο! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της φιλαυτίας, της χειριστικής συμπεριφοράς και του ναρκισσισμού τότε ποιό είναι; Τιμώρησε την Κάρολαιν γιατί τόλμησε να πάει κόντρα στις βουλήσεις του Θεού. Ποιου Θεού; Του ίδιου!», είπε ο εισαγγελικός λειτουργός ζητώντας από τους εφέτες να μην λάβουν υπόψη όσα έχει ισχυριστεί ο πιλότος περί βρασμού ψυχικής ορμής. Αναφερόμενος στην δολοφονία του κουταβιού και στην όλη σκηνοθεσία του κατηγορούμενου μετά το έγκλημα, προκειμένου να εμφανιστεί ως ληστεία μετά φόνου, ο εισαγγελέας είπε για τον κατηγορούμενο: «Νόμιζε ότι είχε την ικανότητα και την εξυπνάδα να κοροϊδεύει τους υπόλοιπους».

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου από τις 11 έως τις 19 Μαΐου

Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου, θα λειτουργήσει στο Λουτράκι. ” Μήτρα χρωμάτων και αγάπης…

7 ώρες ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες για τη διέλευση ειδικών οχημάτων μεταφοράς ανεμογεννήτριας…

8 ώρες ago

Τέλος η οδήγηση για τους 70χρονους – Τι προβλέπεται για τους υπερήλικες οδηγούς

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως οι οδηγοί άνω των 70 ετών ευθύνεται για πολλά τροχαία…

10 ώρες ago

Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία: Διεθνής υποχρέωση η προστασία της Μονής της Χώρας – Φορείς και ΕΕ να εξαντλήσουν κάθε σύννομη προσπάθεια

Ως διεθνή υποχρέωση χαρακτηρίζει η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία την ανάγκη να διατηρηθεί αλώβητο το λαμπρότερο…

11 ώρες ago

Λουτράκι: «Πάμε ανακύκλωση» – Βιωμάτικες δράσεις & εκδήλωση βράβευσης

𝚷𝚨𝚳𝚬 𝚨𝚴𝚨𝚱𝚼𝚱𝚲𝛀𝚺𝚮 | 𝚩𝚰𝛀𝚳𝚨𝚻𝚰𝚱𝚬𝚺 𝚫𝚸𝚨𝚺𝚬𝚰𝚺 & 𝚬𝚱𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮 𝚩𝚸𝚨𝚩𝚬𝚼𝚺𝚮𝚺 για τα σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους…

11 ώρες ago

Κόρινθος: Συνελήφθησαν 3 άτομα για αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των…

12 ώρες ago