ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αγιος Παντελεήμονας: Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στα ίχνη του Μπαγκλαντεσιανού

Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Αγιο Παντελεήμονα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτοποίησή του αλλοδαπού είχε γίνει εργαστηριακά και είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία της 45χρονης Αννας.

Άγιος Παντελεήμονας: Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται πως η σορός της 46χρονης Αννας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο ισόγειο διαμέρισμά της στην Αγιο Παντελεήμονα από την σπιτονοικοκυρά της η οποία δεν την έβρισκε, πήγε στο σπίτι, είδε το παράθυρο ανοικτό και μπήκε με το δικό της κλειδί μέσα για να βρεθεί μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η άτυχη Αννα ήταν νεκρή σε μια λίμνη αίματος ενώ τα σημάδια σε όλο το σπίτι δείχνουν ότι προηγήθηκε σκληρή μάχη με τον δολοφόνο της. Ο δολοφόνος της κατάφερε πολλά χτυπήματα με ψαλίδι και δύο από αυτά στο λαιμό φαίνεται ότι στάθηκαν μοιραία.

Η αστυνομία είχε συλλέξει το όπλο του εγκλήματος και πλήθος άλλων στοιχείων από το σπίτι της Αννας, δαχτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό και κατάφερε να προχωρήσει σε εργαστηριακή ταυτοποίηση του δολοφόνου της.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της Αννας δεν βρέθηκαν πολλά πράγματα τα οποία εικάζουν ότι τα πήρε μαζί του ο δολοφόνος, χωρίς να αποκλείουν ότι υπήρχε και κάποια οικονομική διαφορά μεταξύ τους.

Άγιος Παντελεήμονας: Πώς τον εντόπισαν

Σε οπτικό υλικό φαίνεται να μπαίνει στο ισόγειο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα το πρωί την ημέρα της δολοφονίας και να βγαίνει από το παράθυρο 3-4 ώρες αργότερα.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο που έχει καταγραφεί μετά τη διαφυγή του μέσω του παραθύρου από το διαμέρισμα της Αννας, διακρίνεται να κινείται αιματοβαμμένος σε κοντινό σημείο. Η Αννα φέρεται να έχει παλέψει σθεναρά καθώς ο δολοφόνος έχει σοβαρά τραύματα στη μύτη, το αυτί, το στόμα, στο λαιμό, έχει ακόμη και δαγκωματιές.

Οσο για τα κίνητρα της δολοφονίας ενδεχομένως να ήταν και η ερωτική αντιζηλία καθώς ο συλληφθείς ως δολοφόνος φέρεται να είχε περιστασιακή σχέση με την Αννα την οποία ζήλευε παθολογικά και έκανε σκηνές και φασαρίες.

Ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός δεν ήταν σεσημασμένος και η ταυτοποίησή του έγινε μέσω των αιματηρών αποτυπωμάτων που είχε αφήσει στο διαμέρισμα της άτυχης Αννας, ενώ αναμένεται να γίνει και ταυτοποίηση μέσω DNA του που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα.

Εχοντας στα χέρια τους το υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του 35χρονου ρωτώντας στόμα με στόμα σε κύκλους μπαγκλαντεσιανών, και τον εντόπισαν σε κοινόβιο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, μιλά καλά ελληνικά και για την υπόθεση αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζει δε, ότι δεν γνωρίζει καν το θύμα, ρωτά γιατί τον έχουν εκεί και σε ότι αφορά στα τραύματά του υποστηρίζει ότι τον είχαν πάρει ομοεθνείς του όμηρο για να τον ληστέψουν και τον ξυλοκόπησαν βάναυσα Τα τραύματά του έχουν εξεταστεί και έχει γίνει λήψη δείγματος.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου

''Εν μέσω ετοιμασιών για την έκθεση ζωγραφικής " ΜΗΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ " στο Beau…

3 ώρες ago

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

4 ώρες ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

6 ώρες ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

6 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

6 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

7 ώρες ago